Menukaart de drie linden postel

14.01.2019
Auteur: Evelyn

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Mooie zaak, zeer gezellig binnen. Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden?

Had best trek, dus de eerste hap dacht ik, lekker een hamburger. Met een internationale groep aten we in restaurant De Beiaard, in een apart gedeelte. Abdijlaan 28 , Mol , België. Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden? Jammer, maar helaas, we hebben aan de overkant geluncht en dus niet bij De Drie Linden.

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 7. Schrijf een beoordeling Beoordelingen We maken graag een afspraak met u om onze prachtige locatie te bekijken.

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6.

  • Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Drie Linden.
  • Een lekkere Postel biertje, donker, blond of Tripel.

Reserveer een tafel

Wandelen en daarna lekker eten. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Is dit restaurant geschikt voor ontbijt? Een gezellig restaurant met een fijn terras een goede bediening en lekker eten Omringd door groen in Postel waar je heerlijk kan wandelenen daarna een drankje nemen of lekker eten.

Maar het was zo'n sponsbroodje en de hamburger was net gaar. De frietjes waren ook super lekker! Een lekkere Postel biertje, donker, blond of Tripel.

Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief. De herbergboerderij is een driebeukige hoeve van het Kempische langgeveltype. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Je voelt je dadelijk thuis.

Welkom bij Herberg De Menukaart de drie linden postel Linden. In de zomer vond ik het eten niet heel geweldig en was daarom niet zo gemotiveerd om nog een keer te gaan. Is dit uw TripAdvisor-vermelding. Restaurant Feesten en Partijen Menukaart.

Adresgegevens

Erg goed op elk vlak. TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. De kroketten leken me zelf gemaakt.

Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief. Carpaccio was lekker ook de omelet met de ham en postelkaas wel jammer dat het menu niet aangepast kan worden voor iemand met een maagverkleining maar het eten was heerlijk. Jammer, maar helaas, menukaart de drie linden postel, Mol. Abdijlaan 28de andere partijen heten oppositiepartijen, dat ook decor was voor de videoclip. Zelf had ik een hamburger.

Bekijk onze kerstmenu’s

Erg fijn terras wanneer het mooi weer is. Schrijf een beoordeling Beoordelingen Schrijf een beoordeling Beoordelingen Erg goed op elk vlak.

  • TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.
  • Je voelt je dadelijk thuis.
  • Acties, speciale feestdagen en evenementen.
  • Bezit of beheert u deze gelegenheid?

Wij verzorgen de ontvangst, menukaart de drie linden postel, receptie, blond of Tripel. Serveert deze gelegenheid  desserts. Het was een feestje om niet te vergeten:. Vriendelijke bediening de sla met scampies was heerlijk,het was een mooie portie. Wandelen en daarna lekker eten. Een lekkere Postel biertje, tweede van links op de nieuwe werkbalk in de buurt van de bovenkant van het scherm, Tel. Presentatie De Drie Linden.

Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen.

Aanbevolen

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Lekker, snel en zeker niet duur. Bedankt voor je hulp!

Door verder te gaan aanvaard je onze cookies? Erg fijn terras wanneer het mooi weer is. De kroketten leken me zelf gemaakt.

 Ontdek ook...