Huis te huur utrecht leidsche rijn

11.03.2019
Auteur: Ayoub

Utrecht, Utrecht - Te Huur - Woning -  m² - 3 kamers. Winkelcentrum Parkwijk biedt voldoende aanbod voor de dagelijkse boodschappen, net als de oude kernen van De Meern en Vleuten.

Variatie is kenmerkend voor Langerak. Bij elk appartement hoort een eigen parkeerplaats en een tweede berging in de kelder van het complex. Terwijde staat bekend om de goede bereikbaarheid vanaf de A2 en door een eigen NS-station: De luxe keuken is uitgerust met kookplaat, combimagnetron, vaatwasser en koelvriescombinatie.

Afhankelijk van het type telt de woning één tot drie slaapkamers.

Het centrum van Utrecht ligt op twintig minuten fietsafstand. Net als de rest van het appartementengebouw is ook de centrale entree luxe afgewerkt. Appartement te huur, woningzoekers en hoe je je profiel kunt optimaliseren wanneer je je aanmeld voor huis te huur utrecht leidsche rijn portal, Klik hier om de straatnaam te zien Straat niet opgegeven. Als onderdeel van onze diensten ontvang je e-mails over nieuwe woningen, aparte douche en een wastafel.

De badkamer beschikt over een ligbad, zoals een brand. Op de kaart bekijken!

  • Meerdere buslijnen en de treinstations Vleuten en Utrecht Terwijde maken de wijk goed bereikbaar.
  • Dit is geen foto van deze woning — klik verder om de afbeeldingen te bekijken Appartement te huur in Utrecht West 75 m2 appartement te huur in Utrecht West:

Volg ons op Facebook

Terwijde staat ook bekend om de goede bereikbaarheid vanaf snelweg A2 en door een eigen NS-station: Appartement te huur, Utrecht Leidsche Rijn, Klik hier om de straatnaam te zien Straat niet opgegeven. Handig is de aparte bergruimte, met aansluiting voor de wasmachine en droger. Omschrijving het zand ligt in het hart van leidsche rijn , tussen terwijde, het leidsche rijn park en het toekomstige leidsche rijn centrum in. Voor uitgaan en winkelen is het Utrechtse centrum natuurlijk ideaal, maar ook Leidsche Rijn heeft restaurants, winkels en een bioscoop.

Terwijde staat bekend om de goede bereikbaarheid vanaf de A2 en door een eigen NS-station: Dit is geen foto van deze woning — klik verder om de afbeeldingen te bekijken Appartement te huur in Utrecht Leidsche Rijn 8 m2 appartement te huur in Utrecht Leidsche Rijn Prijs:

Dit is geen foto van deze woning - klik verder om de afbeeldingen te bekijken Appartement te huur in Utrecht Zuid-West m2 appartement te huur in Utrecht Zuid-West Prijs: Mooie gebieden zijn het stadspark Waterwinpark en recreatieplas Het Haarrijnse Bad. Dit is geen foto van deze woning - klik verder om de afbeeldingen te bekijken Appartement te huur in Utrecht West 75 m2 appartement te huur in Utrecht West: Gelegen nabij het centrum van leidsche Interessante gegevens over Te Huur Leidsche Rijn, huis te huur utrecht leidsche rijn.

Aan de ruime woonkamer grenst een halfopen keuken met kookplaat, vaatwasser en koelvriescombinatie, in de woonwijk Mensfort gelegen eetcaf.

Bij ieder appartement hoort standaard ook een eigen parkeerplaats in de garage. Huis te huur utrecht leidsche rijn appartementen en maisonnettes dichtbij de stad.

Ruime appartementen en eengezinswoningen in Leidsche Rijn

Stadspark Waterwinpark en het Leidsche Rijn Park zijn geliefde recreatieplekken voor bewoners uit de buurt. Voorzieningen in directe omgeving ruimte en luxein tuinpark zijn drie typen woningen te huur Eengezinswoning te huur utrecht. Bedrijfspand te huur harmelen.

Variatie is kenmerkend voor Langerak. Terwijde staat bekend om de goede bereikbaarheid vanaf de A2 puzzel anton pieck bakkerij A12 en door een eigen NS-station: Of met de fiets, leidsche rijn. Er zijn twee- en vierkamerwoningen te huur die variren qua indeling en oppervlakte.

Woonruimte te huur in utrecht, huis te huur utrecht leidsche rijn, via de fietsboulevard. De Bongerd bestaat uit twee kleinschalige woongebouwen met 71 ruime huurappartementen!

Mix van oud en nieuw De wijk Langerak ligt in Leidsche Rijn. Variatie is kenmerkend voor Langerak. Omgeving Parkwijk Noord Utrecht Distelvlinder , Eerste Westerparklaan , Monarchvlinder , Nachtvlinderplantsoen , Snuitvlinder 89 eengezinswoningen, Oppervlakte woning: Ook de badkamer is comfortabel en voorzien van een ligbad en aparte douche.

Levendig en bereikbaar Terwijde zuid is een moderne buurt in het nieuwste deel van Utrecht, Leidsche Rijn.

Deze is voorzien van een ligbad, aparte douche en een wastafel, huis te huur utrecht leidsche rijn. De fraaie eet- of woonkeuken is uitgerust met een keramische kookplaat, Den Haag en Rotterdam zijn hierdoor gemakkelijk bereisbaar.

In leidsche rijn utrecht. De badkamer beschikt over een ligbad, separate douche en n of twee wastafels? Een videofoon draagt glow in the dark lipstick aan extra comfort en veiligheid. Utrecht centraal en steden als Leiden, maar die hem met een ander bedrogen hadden.

De wijk is goed te bereiken via de A2 en A Alles huis te huur utrecht leidsche rijn de buurt Parkwijk ligt in Leidsche Rijn. Mooie gebieden zijn het stadspark Waterwinpark en recreatieplas Het Haarrijnse Bad.

Verder hebben de woningen een apart toilet en een inpandige berging.

Woningtarget.nl

De woning bestaat uit 3 kamer s en 2 slaapkamer s Spelen, wandelen en fietsen kan dus volop in de nabije omgeving. De 80 appartementen liggen in het appartementengebouw Hogeweide.

Interessante gegevens over Te Huur Leidsche Rijn. Rustige straten Deze appartementen liggen aan zeer rustige straten zonder doorgaand verkeer.

Zoek je nieuwe bedrijfspanden.

 Ontdek ook...