Deel scherm ipad werkt niet

11.03.2019
Auteur: Chi

Het rare is dat als ik een tekst wilde tikken in bijvoorbeeld mail de letters op de zelfde plek wel gewoon werkten Het is gekomen nadat ik was gestruikeld en de telefoon zat in me broekzak niet lache Dus een val laat maar zeggen. Marie Blauwaert 5 oktober om

Jac 5 oktober om Ik ben terug gegaan naar de T-mobile shop en die constateerde dat het touchscreen het niet meer goed deed. Henk 25 december om Niets helpt, word ook niet meer herkend. Mocht bovenstaande oplossingen geen effect hebben dan is er nog maar één mogelijkheid en dat is Apple contacteren.

Wesley Fabry 5 oktober om In deze stap moet je op de Airplay optie tikken zoals je op de foto ziet. Dan kun je naar de Genius Bar deel scherm ipad werkt niet een Apple Store. Freddy 7 mei om 1: Oorspronkelijk geplaatst door evmw Op het forum zijn wel wat reparatiebedrijven te vinden die onafhankelijk zijn en dus ook geen euro rekenen.

Deel 1: iPhone/iPad Scherm Delen met iOS Scherm Recorder

Afmelden voor nieuwsbrieven direct via Mail Inspiratie: Ik ben dus maar wat op internet gaan zoeken en naar het schijnt gaat het om een hardwarematig probleem en zijn de kosten euro, enorm duur, maar de moeite aangezien ik in België woon en de mobieltjes zonder abo verkocht worden en dus immens duur zijn!

Markeer forums als gelezen. Tik op Airplay Je moet nu op het Airplay icoon klikken en het geeft een lijst van de beschikbare apparaten inclusief de naam van je computer. Ik update hem iedere keer meteen wanneer er een update beschikbaar is.

Deed niks meer behalve wat rare geluiden. Daarna moet je Mirroring markeren om het in te schakelen.

Het apparaat blijft geblokkeerd bij het Apple logo, moet u mogelijk uw apparaat geforceerd opnieuw opstarten: Hardstikke bedankt voor deze goede tip ben dol blij, deel scherm ipad werkt niet. Maar even aankijken dus en morgen even naar T-mobile Zojuist was het probleem er weer. Als het beeldscherm niet reageert op aanraking Als uw beeldscherm of een deel van uw beeldscherm niet reageert, geeft een effen kleur weer of wordt niet herkend in iTunes.

Recover deleted data directly from Android devices. Ik ben terug gegaan naar de T-mobile shop en die constateerde dat het touchscreen het deel scherm ipad werkt niet meer goed deed.

Deel 2: iPhone/iPad Scherm Delen met Reflector

Verwijder eventuele hoesjes of schermbeschermers. In dit deel van het artikel introduceren we iOS Scherm Recorder. Windows Probeer Gratis Koop Nu.

Wesley Fabry 31 oktober om Wat mij opvalt is dat bij opstarten ipad, het Apple logo rechts tov midden staat is dat een code of deel scherm ipad werkt niet dat zo. Download en Installeer Reflector 2 Het eerste wat je moet doen is de officiele website bezoeken en het downloaden. Marie Blauwaert 5 oktober om Ria 29 juli om. Als dit aan staat en je druk 3 x met 3 vingers dan krijg je schermgordijn mode aan en druk je terug in face over 3 maal met 3 vingers dan schakel je scherm gordijn terug uit.

Als het apparaat nog steeds niet kan worden ingeschakeld of opgestart

Ik krijg hem dan meestal weer aan met veel moeite. Lees wat u moet doen als het beeldscherm van een iPhone gebarsten of gebroken is  of  het beeldscherm van een iPad gebarsten of gebroken is.

Wesley Fabry 2 oktober om 8: Download en Installeer Reflector 2 Het eerste wat je moet doen is de officiele website bezoeken en het downloaden.

Bedankt voor alle reacties, en in het vervolg weten we nu wat het is. Veeg van beneden naar boven over het iPhone scherm voor toegang tot het Controle Centrum. Er moet wel een een update staan bij iTunes anders krijg je hem niet aan de praat. Het is nu Als het apparaat wel wordt ingeschakeld maar bij het opstarten blokkeert Probeer deze stappen als u het Apple logo of een rood of blauw scherm ziet tijdens het opstarten: Deel scherm ipad werkt niet een iPhone 8 en later: Lees hoe u de weergave-instellingen op een apparaat aanpast.

Oorspronkelijk geplaatst door evmw!

IPhone of iPad geforceerd herstarten

Zelfde probleem met een iPad Mini laatste generatie. Als de kleuren er vervormd uitzien op het beeldscherm Als de kleuren van het beeldscherm vervormd lijken, moet u wellicht de kleurfilters aanpassen. Het apparaat blijft geblokkeerd bij het Apple logo, geeft een effen kleur weer of wordt niet herkend in iTunes. Kun je jouw iDevice op deze manier niet herstellen gebruik dan DFU-mode, hoe dat werkt lees je hier terug.

Monique 2 juni om 8: U moet mogelijk een andere USB-kabel of lichtnetadapter gebruiken. Ik kan de schuif gebruiken om hem te ontgrendelen, dat is geen probleem.

 Ontdek ook...