De mooiste plekjes aan de nederlandse kust

15.01.2019
Auteur: Korstiaan

Op het strand van Kijkduin is het een stuk rustiger dan bij de buren in Scheveningen en dat is fijn voor wie niet zo van drukte houdt. View this post on Instagram. Zo als dit geen mooi plekkie is!

Goes Dé winkelstad van Zeeland: In de omgeving van Borger, Assen en Emmen zijn de restanten van 53 grafheuvels te vinden. A post shared by Julesetjeanne. Ook wordt in Bergen het jaarlijkse muzikale evenement Jazz and Sail festival gehouden. Abdijplein in Middelburg met op de achtergrond de Lange Jan..

Cadzand is een van de beste plekken in Nederland om schelpjes te verzamelen. Kleed je lekker warm aan en ga gewoon naar buiten. Welke badplaats in Nederland ga jij zeker binnenkort bezoeken. Dat betekent dat het er schoon en hyginisch is en er veel faciliteiten zijn voor een strandbezoek! Bloemendaal Hippe strandtenten en Ibiza-achtige sferen vindt u zeker in Bloemendaal.

De reeks neoklassieke pilaren en lampen is maar liefst meter lang! Verwarmd binnenzwembad voor de koudere dagen.
  • Ouddorp Ouddorp is een familiebadplaats bij uitstek: Schön, dass du da bist!
  • View this post on Instagram. Maar lunchen of dineren doe je natuurlijk op het strand.

A post shared by Created By Karin de Bruin karin. Vakantiehuisje aan het water in Noord-Holland. Texel kent tientallen mooie stranden. Tijdens een vakantie met kinderen kiezen veel mensen voor een verblijf in een vakantiepark als Landal , wie als stel op vakantie gaat kan romantische hotels en Bed and Breakfasts bij de kust vinden op hotelboekingssites als Booking.

Naast zonnebaden, wandelen en fietsen, is dit een van de beste plekken in Nederland om te surfen.

  • Als het strand zo dichtbij is, ga je de volgende dag gewoon weer!
  • Zandvoort Geniet van heerlijke stranden, gezelligheid en natuurlijk het race-circuit. Wil je liever wat meer luxe , dan vind je onder ander hier een overzicht met leuke badhotels!

Hier is het heerlijk vertoeven in het duinenlandschap. Yerseke D plek om Zeeuwse mosselen en oesters te ontdekken is Yerseke. De Nederlandse tulpenvelden staan in elk toeristisch boekje, een goede reden om deze niet over te slaan.

Al in vestigden monniken zich in het klooster in Middelburg! ZilteZoen direct aan de kust is een aanrader.

1. Domburg

Een directe trein vanaf Amsterdam Centraal brengt u al binnen 30 minuten naar het strand. Neem dan plaats bij een van de strandtenten. Last minute naar zee in eigen land?

Een vakantie aan de kust met kinderen is net als logeren bij de grootste speeltuin ter wereld.

Dat houdt in dat het zilte zeewater, het getij, daardoor 'misten we de computerbeurs in het beursgebouw (interexpo). Schapen op de dijk. Ook hier enkele leuke bestemmingen die makkelijk te combineren zijn met cultuur en ontspanning. Tip van de redactie:. Maar er is meer te ontdekken langs de kust bij Den Haag.

12. Waddenzee Werelderfgoed

De luchtstromen, de getijden en het zeewater zouden hier een geneeskrachtige werking hebben. Kies een strandovergang en de strandpret kan beginnen. De combinatie van historische gebouwen, het water van het Spaarne, de prachtige molen en de mogelijkheid om een terrasje te pakken geven Haarlem een unieke schoonheid. De abdij van Middelburg kent een lange geschiedenis.

Een aantal van deze leuk tips op papier?

En Nederland heeft zoveel leuke campingsvooral in Zeeland. Maar lunchen of dineren doe je natuurlijk op het strand. Landal GreenParks - De mooiste plekjes aan de nederlandse kust Zeeland. Auteur van het boek Bucketlist Reizen. In de Kop van Noord-Holland kunt u terecht in het sfeervolle Petten. Ameland Het kleine Waddeneiland Ameland doet niet onder voor de grote Waddeneilanden.

Het 8 kilometer lange strand bij Wassenaar staat bekend als Wassenaarseslag. Ook tijdens de wat guurdere seizoenen is de zee een ideale plek om eens heerlijk uit te waaien en op te laden!

Holland.com werkt samen met:

Katwijk heeft een groot winkelgebied direct aan de kust. Leuk dat je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws van Bijzonder Plekje.

De abdij ligt middenin het centrum van de stad en heeft een bijzondere en grootse uitstraling.

A post shared by Created By Karin de Bruin karin. Sfeervolle vakantiehuizen door heel Zuid-Europa op minder dan meter van de kust. Het lange en brede strand van Egmond aan Zee.

 Ontdek ook...