Aan de hand van vertaling frans

23.01.2019
Auteur: Corinne

Le gabarit de véhicule à prendre en compte doit être déterminé sur la base du gabarit sélectionné conformément au point 7. Quarante-sept autres stations d'épuration ont fait l'objet de contrôles documentaires.

Dit gebeurt aan de hand van het.

Dutch Dit wil echter niet zeggen dat er bij andere drugs niets aan de hand zou zijn. Nederlands controle aan de hand van stukken. Nederlands Beheer aan de hand van meerjarenplannen. Quelque chose se passe sur Harbor Chance. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. Dutch Hoe belangrijk deze hele branche is, kan kort aan de hand van enkele cijfers worden toegelicht.

Leven aan de hand van vertaling frans het buitenland Magazine Stage! Dtermination de l'ge dentaire par radiographie.

Voorbeelden zien voor de vertaling sur la base du voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Dat kan aan de hand van de vele hoofdelijke stemmingen evenwel worden nagegaan.

Dutch Elk land stelt deze vast aan de hand van zijn economische analyses en mogelijkheden.

Daarnaast werden 47 zuiveringsinstallaties gecontroleerd aan de hand van stukken. Er is iets aan de hand met Kevin.
  • J'aimerais l'expliquer à l'aide de quelques exemples.
  • Het omgrenzingsprofiel in kwestie wordt bepaald aan de hand van het overeenkomstig punt 7. Vertaling van "Er is iets aan de hand" in Frans.

La participation d'autres partenaires est encouragée. Frans Cette analyse se fonde sur le profil d' évolution du taux de change réel par rapport aux devises des principaux partenaires com -.

De betreffende bedragen worden vastgesteld aan de hand van een door de lidstaat verschaft schema. Galgje Galgje Zin in een spel? Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. Il se passe quelque chose au Pakistan.

  • Voorbeelden zien voor de vertaling à l'aide de voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Aan de hand van dit keurmerk ziet hij dat hij er een zeer betrouwbaar product kan kopen.
  • Er is iets aan de hand en het zit me dwars dat u er niets vanaf weet. Dutch Momenteel werkt men aan de hand van het ontwerp van de Conventie.

Les dispositifs de scurit doivent tre harmoniss selon des critres clairs et prcis. Ik zou dat graag aan de hand van een paar albert heijn xl delft vacatures willen toelichten. Dutch Ik wil weten wie jullie zijn Dutch U had dat niet hoeven doen aan de hand van een melding in de plenaire vergadering.

Le PE directement lu a confirm les positions dfendues par ses prdcesseurs, sur la base d'un rapport doc.

"aan de hand van" vertalen - Engels

Voorbeelden zien voor de vertaling sur la base d' voorbeelden met overeenstemmingen. Er is iets aan de hand met je. Voorbeelden zien voor de vertaling au moyen du 45 voorbeelden met overeenstemmingen.

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Dutch De controle geschiedt aan de hand van documenten en niet door monsterstrekking ter plekke. Dutch Dat kan aan de hand van de vele hoofdelijke stemmingen evenwel worden nagegaan.

Dit gebeurt aan de hand van het. Er is iets aan de hand met Martha.

"aan de hand" vertalen - Engels

Testen aan de hand van criteria. Frans Établi sur base: Frans Le contrOle statistique, qui serait le remède, est-il possible pour des agents publics de contrOle?

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald aan de hand van vertaling frans het Nederlands naar 28 talen. Of liever nieuwe woorden handel en wandel hulst. Nederlands controle aan de hand van stukken.

Ik zou dat graag aan de hand van een paar voorbeelden willen toelichten. Er is iets aan de hand met de computer. Voorbeelden zien voor de vertaling par des 89 voorbeelden met overeenstemmingen. Nederlands doorlopen aan de hand van gedachtenassociaties.

Zojuist vertaald

Er is iets aan de hand en het zit me dwars dat u er niets vanaf weet. Il se passe quelque chose en lien avec ce qu'on a fait à l'époque. English about through behind near near to nearby. Dutch Hoe belangrijk deze hele branche is, kan kort aan de hand van enkele cijfers worden toegelicht.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Voorbeelden zien voor de vertaling l'aide du 47 voorbeelden met overeenstemmingen.

Nederlands Beheer aan de hand van meerjarenplannen.

 Ontdek ook...