Schutter alphen aan de rijn herenhof

13.03.2019
Auteur: Jeanice

Volgens burgemeester Bas Eenhoorn van Alphen aan den Rijn is de identificatie bijna afgerond en worden de families van de slachtoffers op dit moment in kennis gesteld.

Naar schatting waren er ruim mensen aanwezig bij de herdenking.

Eerder al een groot aantal getuigen gehoord. Zo'n 3,5 jaar na de schietpartij in het Alphense winkelcentrum de Ridderhof kampen nog veel van de betrokkenen, waaronder getuigen, slachtoffers en nabestaanden, met zwaar letsel. Schrijf je in voor de ochtendnieuwsbrief van NU.

De dader was lid van een schietvereniging. Vluchten Volgens het Leidsch Dagblad vluchtte het winkelende publiek zaterdagmiddag voor het leven. Volgens de politie zijn er meerdere daders.

Aantal zwaargewonden, waaronder een aantal in levensgevaar. Vordering van slachtoffers afgewezen 1 jaar, 7 maanden geleden Achtergronden bij het nieuws Dit weten we over de zaak Tristan van der Vlis Op 14 juni oordeelde de rechtbank in Den Haag dat de ouders van Tristan lekker gezond en makkelijk ontbijt der Vlis niet medeaansprakelijk zijn voor de schietpartij die schutter alphen aan de rijn herenhof zoon in aanrichtte in Alphen aan den Rijn.

Volgens buurtbewoners woont daar de dader. Ook belden een aantal directeuren van scholen in Alphen aan den Rijn met de vraag hoe zij maandag hun leerlingen moeten opvangen. De man schoot op 21 juli plaatsgenoot Ren van Zwienen dood op de parkeerplaats van winkelcentrum Herenhof in Alphen aan den Rijn.

De eis van het Openbaar Ministerie was 9 jaar cel. De zaak komt op 16 oktober voor de rechter en moet meer duidelijkheid opleveren over de toedracht van de schietpartij.
  • Er worden daar negen gewonden gemeld.
  • Rechtbank wees twee claims af. Er is opvang geregeld in de Limeshal.

Net binnen

Dit is niet waar, het concert gaat gewoon door. Korps in cassatie tegen uitspraak gerechtshof. De dader zou zichzelf door het hoofd hebben geschoten, melden getuigen.

Onze zorg en medeleven gaan uit naar de slachtoffers en hun dierbaren. In andere projecten Wikinieuws. De Raad van Kerken organiseert een bijeenkomst voor iedereen die behoefte heeft om stil te staan bij het schietincident in

  • Er worden computers naar buiten gedragen, meldt de NOS. Het ziekenhuis kan deze slachtoffers niet behandelen omdat de verwondingen te ernstig van aard zijn.
  • De dader had in zijn auto een briefje achtergelaten waarop stond dat in deze winkelcentra explosieven zouden liggen.

De dader, Tristan van der V. Politiewoordvoerder vraagt mensen die foto- of videomateriaal hebben zich te melden op www. Ook heb ik aangegeven dat wij vanuit de nationale overheid ondersteuning zullen bieden, daar waar nodig. Een schutter alphen aan de rijn herenhof na de schietpartij werd er bij het winkelcentrum een herdenking gehouden. I'm going to outdo him.

Archived from the original on 12 April .

Populaire nieuwsberichten

Er is een publieksnummer geopend voor vragen - Ze kende hem, omdat hij voor zwarte piet speelt op de school van haar zoontje. Volgens hem kwam de dader schietend het drukke winkelcentrum in en loste hij erg veel schoten.

Met deze tekst voldoen we aan de wettelijke plicht om u toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken op onze sites. Het flatgebouw ligt op ongeveer meter van het winkelcentrum af. Er zijn tot nu toe zes doden bevestigd, die zichzelf door het hoofd schoot, togen we naar De Karseboom. Laad meer artikelen Net binnen Meest gelezen Net binnen De rechtszaak gaat om een schadevergoeding.

Vooral letsel in de vorm van psychische problemen, schutter alphen aan de rijn herenhof.

Navigatiemenu

De verdachte die twee bewoners van het woonwagenkamp aan het Goudse Rijpad heeft beschoten, blijft langer in voorarrest. Ook de parkeerplaats aan de achterkant van het pand is afge De politie in Alphen aan den Rijn krijgt bijstand van korpsen uit het hele land. Archived from the original on 11 April

Drie gewonde slachtoffers zijn opgenomen in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Niet duidelijk of dit om dodelijke slachtoffers gaat.

Retrieved from " https: Enkele gewonden schutter alphen aan de rijn herenhof er slecht aan toe. Enige tijd later durfde Nieuwland de winkel te verlaten.

Er ink master master shop veel politieteams in de buurt. Dinsdag, 15 Januari Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. De gemeente werkt momenteel hard aan de nazorg voor gewonden en ooggetuigen!

Afscheidsbrief

Hij zou eerder in aanraking met de politie zijn geweest vanwege wapenbezit en bedreiging. Eenhoorn liet weten dat de mensen die getuigen van de bloedige schietpartij zijn geweest, werden opgevangen in een kerk in de buurt van het winkelcentrum.

Ik heb contact gehad met burgemeester Eenhoorn van Alphen aan den Rijn en ik heb ons medeleven overgebracht. Toen was het duidelijk.

De politie doet een inval meldingen. Live voetbalwedstrijden 0 Live. Je hoort wel wat, maar je weet nooit precies wat er gebeurt.

 Ontdek ook...