Hoe weet je wanneer je ongesteld wordt

08.01.2019
Auteur: Nadiya

Nu heb ik ook krampen in mijn buis dus ben ik het nou of niet? Soms heb je stemmingswisselingen en dat heeft iedereen wel eens.

Hoi ik hou van mastruberen ik vind het heerlijk maar mijn schaamlippen zijn een beetje uitgelubbert hie komt dit? Hoi 10 jarig meisje, je krijgt meestal rood bruinig spul in je onderbroek. Je kunt krampen krijgen in je buik of rug, of een opgeblazen gevoel hebben vlak voor of tijdens je menstruatie. Erkennen wann die Periode kommt , Português: Zoek meer berichten van poesiefox. Heeii, Ik heb nu ong een jaar wit spul in mn onderbroek Het kan ook zo maar 2 maanden duren.

Heeft iemand tips hoe je sneller voor de eerste keer ongesteld kan worden. Hoi Ik ben 11 bijna 12 en ben nog niet ongesteld geweest heel veel meiden bij mij uit de klas wel Hoe kom dit. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Gwinnie Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Gwinnie. Zoek meer berichten van the handleiding ipad voor ouderen.

  • Een zwangerschap kost natuurlijk veel energie en daar heeft je lichaam niet voldoende van als je ondergewicht hebt. Ze wil het zelf weten..?
  • Wel heb ik sinds gister heel erg buikpijn en een opgezwollen buik, maar mijn moeder denkt dat het een blaasontsteking is. Hey anoniempje; Oké het is altijd na de groeispurt vlak er na.

Overtijd maar niet zwanger

Maar ik weet dat mijn lichaam in ontwikkeling is en dat het in de komende 2 jaar zal komen aangezien mijn lichaam al een tijd bezig is met ontwikkelingen, wat ik bij jou ook kan lezen. Dan moet je eventjes naar de dokter gaan. De week voordat ik ongsteld word heb ik altijd een paar dagen heel erg buikpijn onderin mn buik. Als je lichaam een te laag vetpercentage heeft, vindt er geen eisprong plaats.

Koop tampons maandberband zit als een luier Gr 13 jarig anoniempje. Nog een vraagje wat is de snelste tijd dat je ongesteld kan worden als je dat witte spul hebt?! S laat het me zo snel mogelijk weten pleasssss.

  • Zoek meer berichten van Phylicia
  • Ik merk het niet en heb maar een paar van de symptomen kramp onder in mijn buik, opeens warm en zweterig, chagrijnig, opgezetten borsten.

Ze zeggen dat dat 1 2 jaar duurt en dat je daarna ongesteld wordt. Hoe weet je wanneer je ongesteld wordt ben het 4 ,5 keer geweest maar ik wacht en ik heb wel het slijm met visgeur enz. Ook zal het je eraan herinneren wanneer de ongesteldheid ongeveer plaats zal gaan vinden. S laat het me zo snel mogelijk weten pleasssss.

Je kunt daarom voordat je ongesteld wordt ook al bevrucht raken? Toen kwam de dokter want ik was in het ziekenhuis en die vroeg aan mijn moeder "is jouw dochter al ongesteld.

Weet jij het antwoord?

Want jij bent nu een echte vrouw! Als je 5 dagen ongesteld bent geweest. Mijn borsten zijn pas net begonnen met groeien en ook mijn laat maar zeggen kont begint nu pas te groeien! Ik heb al een half jaar dat witte gele slijm in mijn onderbroek en heel vaak verschijnselen rugpijn,buikpijn en dat is heel vervelend ook thuis en op school.

Hoi ik heb een beetje soms bruin geel in mijn onderbroek en Steedst hoofdpijn en soms chagrijnig maar ik ben pas 9 jaar en als ik sport ga ik ook Steedst vaker zweten dus mensen ben ik ongesteld of niet ik heb namelijk geen idee en zo ja hoe moet ik het me ouders hoe weet je wanneer je ongesteld wordt als ik nog 9 ben.

Maar als je merkt dat je ineens veel meer pukkels hebt, kan dat betekenen dat je binnen een paar dagen ongesteld wordt. Is dat dan normaal dat ik heel chagrijnig ben. Hey ik Ben 11 jaar en ik zit in grorp acht ik Ben in groep zeven ongesteld geworden en ik Ben de enige in de klas ik durf niet tegen vriendinnen te zeggen dat ik het nu Ben en ik schaam me afkoop eigen risico huurauto gym want ik heb heel veel schaamhaar en okselhaar en wat nu de jongens doen pol heel vervelend omdat ze Zagen dat ik okselhaar heb!

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan, hoe weet je wanneer je ongesteld wordt. Later dan bij je leeftijds genoten.

8 Redenen waarom je niet ongesteld wordt

Je wilt geen verstoorde hormoonhuishouding hebben. Hoi ik ben twaalf en ik heb steeds maar buikpijn en rugpijn en wit spul in mijn onder broek maar ik wordt steeds maar niet ongesteld ik ben bang dat ik het niet wordt en iedereen uit mijn klas praat er over enzo HELP ME!!!

Je wordt niet altijd ongesteld als je een keer buikpijn of rugpijn hebt maar zorg altijd dat je een tampon of maandverband bij je hebt. Maar meestal komt dat vanzelf goed. Wanneer je in de overgang komt, treden er allerlei hormonale veranderingen op waardoor je menstruatie eerst onregelmatiger wordt en vervolgens helemaal wegblijft.

  • Je kan wel zwanger worden mocht je een vriendje hebben.
  • Hallo onze vriendin is de laatste tijd echt chaggie!
  • Ik ben nog niet ongesteld maar heb wel borsten schaamhaar okselhaar en puistjes
  • En we gaan nog niet naar huis.

Heb jij ervaring met het uitblijven hoe weet je wanneer je ongesteld wordt je menstruatie. Wanneer is dit op gang gekomen! Ik zou het ook niet willen worden want ik zit op synchroon zwemmen en ik heb drie keer in de week zwemmen als ik ongesteld word moet ik dan gelijk al tampons gaan gebruiken ik weet het niet help.

Ik werd op mijn vijftiende ongesteld. Dan kun je het in de gaten houden. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Ik ben nu 13 en ik heb nu al ongeveer 2 dagen stekende krampen en dan niet de hele tijd maar soms. Dat kan al gebeuren als je dat witte spul 2 maanden hebt maar ook als je het 2 jaar hebt!

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Iedereen heeft haar eigen symptomen en dat is heel normaal. Als jij veel eerder of later ongesteld bent geworden dan de rest, voel je je misschien anders.

Heey in februari verloor ik bloed.

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Kan het ook zijn dat je ergens tegen bent gebotst en daardoor gaat bloeden. Ben je 18 jaar en nog steeds niet ongesteld.

 Ontdek ook...