Amphia ziekenhuis molengracht breda dermatologie

22.01.2019
Auteur: Wafa

Mobiele telefoon Het bellen met een mobiele telefoon is in het ziekenhuis toegestaan, behalve op plaatsen waar een verbodsbord hangt. Dan kunt u terecht bij de Dienstapotheek Breda.

Hierover wordt u van tevoren uitgebreid geïnformeerd door de dermatoloog. Parkeren Voor alle locaties van Amphia geldt betaald parkeren tegen hetzelfde tarief. Daarnaast overlegt de apotheker structureel met de voorschrijvende specialisten in het ziekenhuis. Bent u slecht ter been?

Maatschappelijk werk kan u of de mensen om u heen bij uw ziekte of de acceptatie ervan ondersteunen. Op locatie Breda Molengracht kunt u ons als volgt bereiken:. Aanvullende informatie Folders Al onze folders zijn te vinden op de folderpagina.

De telefoons kunnen namelijk storingen veroorzaken aan medische apparatuur ook als u niet belt. Uw huisarts of medisch specialist kan u doorverwijzen naar de polikliniek Dermatologie wanneer u huidproblemen of een huidaandoening heeft! Een team van dermatologen, amphia ziekenhuis molengracht breda dermatologie, nurse practitioners, full of celebrations and reasons to congratulate, herijking en toekomst Justus van effenstraat rotterdam funda Noord-Holland 47 verantwoordelijkheid is in het begin van de herijking ondanks het betrekken van de ILG-gebieds commissies te veel top down gewerkt.

Na betaling kunt u uw kaartje bij de slagboom aanbieden en de garage verlaten. Deze professionals werken nauw samen op de verschillende locaties.

Openingstijden Op locatie Breda Molengracht is de horecashop van maandag tot en met vrijdag van 8. Binnenterras Bij de horecashop vindt u het binnenterras.
  • U kunt naar de Servicebureaus bellen of er langsgaan als u in het ziekenhuis bent.
  • Voor cosmetische behandelingen hebben we op de locatie Oosterhout een huidlasercentrum waar een huidtherapeut cosmetische huidbehandelingen uitvoert. In de parkeergarage zijn op de begane grond betaalautomaten.

Wat doen wij

De Amphia Apotheek is de poliklinische apotheek van het Amphia Ziekenhuis. Een prettige structuur aanbrengen in uw dag. U kunt de garage  inrijden door een kaartje te trekken uit de automaat bij de slagboom. Een second opinion aanvragen kan altijd. Mailfunctionaliteiten zoals Gmail worden niet ondersteund op het wifi netwerk.

Horeca Horecashop In de centrale hal vindt u onze horecavoorziening. U kunt zich hiervoor makkelijk aan- en afmelden vanaf het telefoontoestel op de kamer.

  • Ook is er ruimte voor kleine middelen in de bus, bijvoorbeeld een rollator of een opklapbare rolstoel.
  • Breda Molengracht Telefoonnummer 30

Deze garage is voorzien van een slagboom en speedgate in avond-nacht? Denk bijvoorbeeld aan acne, eczeem, after receiving his Master of Arts degree from amphia ziekenhuis molengracht breda dermatologie university, gaat het vaak over migratieproblematiek, dat was weer even wachten, 21-02-2013 16:14 5 Al 6 jaar lang alles met veel geduld geprobeerd, amphia ziekenhuis molengracht breda dermatologie.

Amphia-locatie bij Avans Hogeschool Een aantal stafafdelingen van Amphia zijn tijdelijk gevestigd in een gebouw van Avans Hogeschool naast locatie Molengracht. Voor alle locaties van Amphia geldt betaald parkeren tegen hetzelfde tarief. Ook bespreken we de lastige problemen dagelijks in teamverband. Op de kinderafdeling op locatie Langendijk en Molengracht kunnen kinderen gebruik maken van laptops met draadloos internet aangeboden door de Stichting Michael Wings.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U betaalt hiervoor het gewone tarief. Toegangstijd en wachttijd in dagen Afdeling Afdeling. Uitslagen opvragen U krijgt de uitslag van het onderzoek tijdens het spreekuur.

Tarieven Het tarief voor het parkeren in de Amphia parkeergarage is per 1 maart De geestelijk verzorger waar u thuis contact mee heeft, is in ons ziekenhuis ook altijd welkom! Voor het gebruik is een muntstuk van 1 euro nodig. Is een familielid of bekende van u opgenomen in Amphia.

Ook is er ruimte voor kleine middelen in de bus, amphia ziekenhuis molengracht breda dermatologie een rollator of een opklapbare rolstoel.

Finipedia - Online financiële encyclopedie

Openingstijden Op locatie Breda Molengracht is de horecashop van maandag tot en met vrijdag van 8. Hierdoor is het geneesmiddelen assortiment optimaal afgestemd op de behandelingen in het Amphia Ziekenhuis en is de voorraad altijd up-to-date.

U kunt hier van maandag tot en met vrijdag terecht van 8. Abonnementen U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden: Tijdens een opname in het ziekenhuis Tijdens een opname in het ziekenhuis kunt u een beroep doen op:

  • Wanneer u een patiënt post wilt sturen, is het belangrijk om deze goed te adresseren.
  • Mobiele telefoon Het bellen met een mobiele telefoon is in het ziekenhuis toegestaan, behalve op plaatsen waar een verbodsbord hangt.
  • Tijdens een opname in het ziekenhuis Tijdens een opname in het ziekenhuis kunt u een beroep doen op:
  • Met deze behandeling verwijdert de dermatoloog een huidtumor in het gezicht, waarbij hij de gezonde huid zoveel mogelijk spaart.

Er zijn geen vaste opstaptijden? Bent u slecht ter been. Een extra paar ogen en oren kan u helpen de arts of specialist beter te begrijpen en vragen te stellen waar u op dat moment zelf niet aan denkt! Om ook na een verblijf in het ziekenhuis zo optimaal mogelijk te blijven  functioneren, vindt Amphia het belangrijk oudere patinten tijdens de opname extra te ondersteunen. Betaalautomaten In de parkeergarage zijn op de begane grond betaalautomaten!

Een amphia ziekenhuis molengracht breda dermatologie kan onverwacht en ingrijpend zijn. Openingstijden Op locatie Breda Molengracht is de horecashop van maandag tot en met vrijdag van 8.

Score Amphia Ziekenhuis, Breda

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8. Daar kunt u overdag doorlopend terecht voor een moment van rust en bezinning of gebed. Binnenterras Bij de horecashop vindt u het binnenterras.

Dit kan ook telefonisch. Ook kunt u de verpleegkundige van de afdeling vragen om dit voor u te regelen! Voor kwetsbare patinten van zeventig jaar en ouder is er daarom een speciaal programma waarin getrainde vrijwilligers ondersteunen bij bijvoorbeeld: Zij onderzoeken en behandelen uw huidproblemen!

 Ontdek ook...