Albert heijn tas haken

29.12.2018
Auteur: Obed

Pannenlap appel of peer haken. Toen wij van deze tas hoorden dachten we dat dit misschien wel iets is voor al die mensen die hun eigen tote willen maken en zijn wij snel met een paar leuke stofjes aan de slag gegaan.

Aan de zijkant van de tas hebben wij stukken stof genaaid om ook deze kant te pimpen, gebruik ook hier weer als onderdraad de draad op de spoel een beige tint.

Je haakt verder in rondes. Echt ontzettend leuk dat jullie dit met ons willen delen, Ik ga hem zeker maken, eerst eens op zoek naar een leuk stofje mar dat komt vast goed!

Paddenstoel rood met witte stippen haken om…. Pannenlap appel of peer haken. Hoe je dit zelf moet maken laten we jullie in de laatste stap zien. In totaal 10 bolletjes van 50 gram met een looplengte van meter per bolletje. Ik heb nog gewisseld.

Marjolijn van Elsberg zondag, albert heijn tas haken, 06 april. Op dit moment word er weer erg veel gehandwerkt in Albert heijn tas haken. Weer in iedere losse een vaste. Vouw hem daarna zoals op de foto en stik het onderste puntje aan elkaar vast. Groningen johanna Hoe doe je deze toeren 1! Bij de volgende toer maak je dat stokje vr het stokje van de vorige toerde opname versnellen of vertragen en grofweg overwegen hoeveel tijd je aan alles wilt spenderen, if you can stand the risk.

Toen wij van deze tas hoorden dachten we dat dit misschien wel iets is voor al die mensen die hun eigen tote willen maken en zijn wij snel met een paar leuke stofjes aan de slag gegaan.
  • In totaal 10 bolletjes van 50 gram met een looplengte van meter per bolletje.
  • Let op dat je goed uitkomt met het patroon!!

Blogarchief

Daarna weer 19 vasten en steek 20 is weer een stokje. En met een mooie duidelijke beschrijving. Kransen haken — Een prachtig haakboek van….

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Unknown 3 augustus om Ik moet altijd in de tas "grabbelen" om mijn beurs te zoeken Ook alle steken 1 vaste achter in gestoken maar de 20ste steek is anders:

  • Op social media zag ik veel mensen een jute tas omhaken, en besloot daarin mee te gaan.
  • Wauw super dames wat een verschrikkelijk leuk idee!! En wat worden de 3 tassen veel gebruikt!!

Leg de plooi van de grotere zak aan de buitenkant 2cm van de kant af. In de laatste losse haak je twee hoeken n hoek: Zou dit genoeg zijn voor de tas, albert heijn tas haken. Als je de tas hoog genoeg vindt, haak je een halve vaste in de eerste vaste van de nieuwe toer en hecht je af.

Manden haken met een mooi vlechtpatroon.

Benodigdheden AH-tas omhaken

Let op het werk rekt wat uit, dus maak het vooral niet te ruim. De tas is nu na de meerderingen 66 toeren hoo g en hoog genoeg om de AH-tas mee te bedekken.

Vervolgens is het belangrijk dat je tas niet te hoog is.

Jeanette zaterdag, 03 mei. Om te voorkomen dat de zak straks van zijn plaats schuift naai je hem vast aan de zijkanten en onderkant! Oranje tompouce haken voor Koningsdag. Albert heijn tas haken je krukje met deze gehaakte krukhoes….

Weer in iedere losse een vaste.

Hét adres voor de mooiste gratis haakpatronen

Haak één losse voor de hoogte en haak in iedere vaste één vaste. Klik hier om naar het gratis haakpatroon te gaan. De buitentas is nu klaar en die kun je met een scherpe naald, met naaigaren aan de bovenrand van de tas naaie n.

Daarop een toer met 12 vasten en een toer met 14 vasten. Wat een geweldig idee!!

Dan spant de tas zich mooi op, albert heijn tas haken. En wist je dat een AH-tas omhaken helemaal niet moeilijk is. Toen wij van deze tas hoorden dachten we dat dit misschien wel iets is voor al die mensen die hun eigen tote willen maken en zijn wij snel met een paar leuke stofjes aan de slag gegaan. Zo gezegd, gregory van der wiel balr laat de losse voor de hoogte vanaf nu achterwege.

Je zult merken dat de rand makkelijk is terug te vouwen. Toer 15 en Haak verder op dezelfde manier, zo gedaan en nu werd het een mooie rechte bodem. Om de tas helemaal af te maken, heb ik aan iedere kant van de tas 3 bloemetjes albert heijn tas haken en vastgenaaid. Zolang jouw rechthoek maar de juiste maat heeft, maakt het aantal steken niet zoveel uit.

De bodem van de tas

Mijn vraag moet eerst de voering erin genaaid worden? Ook alle steken 1 vaste achter in gestoken maar de 20ste steek is anders: Hallo ik maak ook ah tassen maar ik maak een ketting van losse even breed als de tas min 2 steken, hierop haak ik vasten 2 toeren minder als de bodem, dan haak ik een toer vasten rondom in deze toer meerder ik zo hier en daar een steek tot ik op steken kom.

Nu gaan we de zakken maken voor de voorkant van de tas.

Dit patroon zag er ingewikkeld uit, maar zou dat niet zijn. In iedere vaste n vaste en in iedere 2-lossenruimte albert heijn tas haken nieuwe hoek. Dan een toer vasten in de achterste lus ingestoken en verder in patroon. Nieuwere post Oudere post Homepage.

 Ontdek ook...