Wat is voorkeur in het engels

13.03.2019
Auteur: Matijs

Zie Lijst van Nederlandse leenwoorden in het Amerikaans-Engels voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Dutch Voor die boodschap is meer ruimte nodig en bij voorkeur ook illustraties.

Dutch en het blijkt dat de dingen die erdoorheen komen bij voorkeur koudbloedig zijn. So which story do you prefer? I think girls should be the shape and size to fit the special needs of the individual.

I share the view that they should take precedence over other possible decision-making instruments. Dutch Ik wil niet verbloemen dat het politieke betoog mijn voorkeur heeft. The European Commission does not like European honey, it prefers Chinese honey.

Now in my family, each person had his own favourite show. Dutch Ieder land mag zijn voorkeur hebben voor een bepaalde kandidaat en iedere regering. Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata Wikipedia: And there is a growing preference for living and working in air-conditioned places.

Dutch Wellicht verdienen minder, doch realistischere wat is voorkeur in het engels de voorkeur. Maar dat is uiteraard een kwestie van individuele voorkeur. Phrases Speak like a native Useful phrases translated from English into 28 languages.

Taalkundigen als David Crystal wijzen erop dat een van de gevolgen van de groei van het Engels net als andere wereldwijd gesproken talen is dat de taalkundige diversiteit op veel plekken ter wereld verloren gaat, met name in Australazië en Noord-Amerika. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata Wikipedia:

"voorkeur" vertalen - Engels

Jouw voorkeur ging altijd naar de Chevelle, niet? Now, which would you prefer here? Men noemt het Engels daarom soms ook wel een brugtaal tussen de wereld van de Germaanse en die van de Romaanse talen. Dutch Dit moet gecorrigeerd worden; de inspecties moeten bij voorkeur om de drie jaar plaatsvinden. Fink hasn't given a preference.

Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata Wikipedia: Leven in het buitenland Magazine Stage. Dutch vooringenomenheid vooringesteld voorinkoop voorinstelling voorjaar voorjaarskrokus voorjaarsvakantie voorkamer voorkant voorkennis voorkeur voorkeur geven voorkeuren voorkeurspelling voorkeursperiode voorkeurstaal voorkeurtoets voorkeuze voorkomen voorkomen is beter dan genezen voorkomen van woekeren Meer vertalingen in het Nederlands-Duits woordenboek.

Wereldwijd nemen jaarlijks 2 miljoen mensen wat is voorkeur in het engels aan de examens en het examen wordt in meer dan landen afgenomen!

Oorspronkelijk is het Engels ontstaan uit vele dialecten Oudengelsdie naar Engeland werden overgebracht door de Angelsaksische kolonisten, may this New Year brings freshness fragrance to your life. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 9 jan om More translations in the English-German dictionary.

Navigatiemenu

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Bij ons had ieder z'n voorkeur. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "voorkeur" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Zo is het een van de zes officile talen van de Verenigde Naties? Dutch Uiteindelijk moet echter een politieke oplossing de voorkeur hebben boven een militaire. Het Engels heeft een zeer diepe orthografieer is weinig verband tussen uitspraak en schrijfwijze, wat is voorkeur in het engels, kies je voor ruisonderdrukking of noise cancelling.

Dutch Voor die boodschap is meer ruimte nodig en bij voorkeur ook illustraties. Dutch In een aantal nieuwsberichten zullen we bij voorkeur naar de negatieve zoeken.

"voorkeur" English translation

Dutch Ieder land mag zijn voorkeur hebben voor een bepaalde kandidaat en iedere regering. English like preference tooth preeminence precedence. Dutch Dat is logisch, gezien de oorsprong van de euro en de belangen die de invoering van de euro bij voorkeur dient! De Engelse taal is vanaf de 20e eeuw de invloedrijkste taal ter wereld.

Breathe me sia lyrics genius Daarom geeft de Commissie er de voorkeur aan dat aan te houden wat eerder is overeengekomen. Which do you prefer. English like preference tooth preeminence precedence. Dutch Uw rapporteur geeft er de voorkeur aan deze meer algemene herziening af te wachten.

Naar aanleiding van een onderzoek dat werd uitgevoerd op Geraadpleegd op 15 april Dutch Het punt is dat de nieuwsmedia ons bij voorkeur negatieve verhalen voorschotelen want die trekken onze aandacht.

Ook in de database

We want the use of phthalates to be monitored and preferably reduced. Die onregelmatigheid van de Engelse spelling en uitspraak kan geïllustreerd worden met het gedicht The Chaos van Gerard Nolst Trenité.

Welke schuld heeft jouw voorkeur , dan? Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Dutch De Commissie zou er zeker de voorkeur aan geven om deze termijn te verkorten. Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata. You just prefer a more unconventional form of storytelling.

 Ontdek ook...