Voormalige school te koop rotterdam

10.02.2019
Auteur: Maximus

Klik hier voor meer informatie over dit object. Het is gebouwd in en was oorspronkelijk het Koetshuis en later de Rentenierswoning van het Kasteel van Geldrop. Ik hou zelf van een bohemian touch en vind het leuk om printjes en kleuren met elkaar te combineren.

Arnhem, Gelderland - Te Huur - Appartement - 60 m² - 2 kamers. In het karakteristieke en gezellige oude vissersdorp kolhorn ligt deze voormalige school op een kavel van ca. De foto van Kees is me ook heel dierbaar, maar die kan ik opnieuw laten maken als ik er wat gebeurt, het schilderij van Moschetta is een uniek stuk. Het object heeft een maatschappelijke bestemming. Registreren voor Nieuwsbrief aanmelding Uniekeobjectentekoop.

Kun je er iets meer over vertellen. Zoals de brede gangen, de markante entree en de glas-in-loodramen In het karakteristieke en gezellige oude vissersdorp Kolhorn ligt deze voormalige school op een kavel van ca. Best bizar eigenlijk, want nu is dit stadsdeel helemaal volgebouwd. Deel op Facebook Deel op Twitter!

Binnenkort komen er voor de echte klussers nog eens twee scholen in de verkoop, kondigt Nanke Hofstra van de gemeente Rotterdam aan.

Die mensen moeten we teleurstellen. Soortgelijke zoekopdrachten "Te huur voormalig schoolgebouw": We kozen voor een cognackleurige bank en fauteuil van Loods 5. Aan het einde van de rit waren er voor elk appartement gemiddeld twintig belangstellenden.

Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren. Nieuwstraat 80, KW Hoensbroek Deze ruime tussenwoning met evt kantoorruimte is gelegen aan de Nieuwstraat 80 te Hoenbroek centrum tegenover het oude gemeentehuis c

  • Die mensen moeten we teleurstellen. Op de kaart bekijken.
  • Arnhem, Gelderland - Te Huur - Bovenwoning - 60 m² - 1 kamer. Voordat de bouw kan beginnen dient de oude school die op de locatie staat gesloopt te worden.

De overeenkomst is op basis van anti kraak, met een opzegtermijn Zo bedachten we het Running Dinner waar iedereen een menu op zich neemt. Schakel Javascript in om een reactie te plaatsen of de reacties te lezen. Klik dan op 'Accept'. De woning heeft een terras van 16m2, voormalige school te koop rotterdam.

Andere ideeën

De ideale vakantiewoning met 15 slaapkamers en meerdere badkamers en leefruimtes. Wat het nu zo bijzonder maakt? Arnhem, Gelderland - Te Huur - Bovenwoning - 52 m² - 1 kamer.

Start hier vrijblijvend uw hypotheekberekening. De woning heeft een terras van 16m2. In de directe omgeving zijn metro- en busverbindingen gelegen naar het centrum van Rotterdam. Heb je nog geen profiel. Er is ruimte voor maximaal vijf woningen! We hebben niets te klagen.

ZOEKEN KAN NATUURLIJK OOK VIA

Klik hier voor de aanbieder van dit unieke object. De voormalige ambachtsschool aan de boulevard heuvelink werd gebouwd Start hier vrijblijvend uw hypotheekberekening.

  • Neemt u dan contact op met Reliplan.
  • Er hangt van alles in jullie kerstboom.
  • Splinternieuw instapklaar appartement op de 1e verdieping in een voormalig schoolgebouw voorzien van hedendaagse voorzieningen zoals top
  • Als dat goed is, surf je gewoon verder.

De voormalige ambachtsschool aan de boulevard heuvelink werd gebouwd Erg mooi want hier heb je hele hoge plafonds. En ik hoorde iets van een Running Dinner met buren. Blijf je deze melding houden. Het bijzondere en unieke pand Hofstraat 19, voormalige school te koop rotterdam, de afgelopen week 9. Het heeft ook een hele mooie uitzicht. Ik vond het al heel bijzonder om vanaf de voordeur door de voormalige school te lopen op weg naar het appartement van Marjon en haar gezin.

We kozen voor een cognackleurige bank en fauteuil van Loods 5.

ZELF ZOEKEN NAAR UNIEKE OBJECTEN

Ooit plannen om ooit te verkassen naar bijvoorbeeld de voormalige gymzaal? Arnhem, Gelderland - Te Huur - Bovenwoning - 95 m² - 1 kamer.

Het is gebouwd in en was oorspronkelijk het Koetshuis en later de Rentenierswoning van het Kasteel van Geldrop.

Eind jaren negentig is het complex gerestaureerd en omgebouwd tot appartementen en bedrijfsruimten. Dit object heeft een oppervlakte van m2. Na de prachtige woonboot van Victor bleek ik deze nieuwste binnenkijker te schieten op de boot van de man achter het ontwerp van Victors boot: Het object heeft voormalige school te koop rotterdam maatschappelijke bestemming.

 Ontdek ook...