Recensie aux pays bas maastricht

17.01.2019
Auteur: Marèl

De pizza's zijn een echte aanrader sommige pizzeria's kunnen hier nog iets van leren. Hij reageert totaal niet op klachten. Als hoofdgerecht had ik een pasta met spekjes en groene pesto saus.

Met uitzondering van de service. Kerstavond, dus de drukte hebben we zeker begrip voor, maar als bijna alle tafels om ons heen leeg zijn en er dan na drie kwartier nog de vuile borden voor je neus staan, dan wordt het vervelend.

Het menu, de prijzen, de aankleding en de professionele 'oortjes' wekken de indruk dat je een heerlijke avond vol culinaire hoogstandjes tegemoet gaat. Hartelijk ontvangst en goed eten voor een kleine prijs. Fijn is ook dat je tot in de late uurtjes kunt eten, waar andere terrassen al gesloten zijn. Kakeberg 6 KN Maastricht Geweldig, simpel maar super sfeer. De kwaliteit was niet goed en voor het bedrag wat we moesten betalen viel het eten vies tegen.

Geef je mening of recensie over een restaurant Adverteren of link plaatsen. Verkeerde gerechten worden regelmatig naar je tafel gebracht of de jouwe bij een andere tafel en als je dat wraps met kip en koude groenten zegt wordt er niets mee gedaan en blijft dit probleem terugkeren. Alle borden in ons gezelschap waren gegarneerd met niet verse salade over de reden daarvoor wil ik niet eens nadenken.

Kakeberg 6 KN Maastricht Geweldig, simpel maar super sfeer. Niet in de zaak recensie aux pays bas maastricht niet na 5 mails.

Vriendelijk personeel die je snel en goed helpt. De mosselen waren ronduit verrukkelijk en de schnitzel was mals en goed gekruid.

Hoe was jouw ervaring?

Heerlijk gegeten, super leuke bediening, mooie zaak.. Bediening was erg vriendelijk. Ik hoefde maar te kijken en dan kwamen ze. Nederland Nederland België Servië. Vervolgens hebben wij 45 minuten moeten wachten op een tosti en een uitsmijter?

We gingen bij Aux Pays Bas naar binnen voor de lunch. Mijn vriendin had de schnitzel van bijna gram voor 5 euro. Het was vrijdagavond en redelijk vol. Vind alle goedkope restaurants. Het bediend personeel kwam ook netjes vragen of het eten na wens was en haalde netjes op tijd de borden uit voor het hoofdgerecht.

Reacties op deze recensie

Bediening was erg vriendelijk. Hartelijk ontvangst en goed eten voor een kleine prijs. Na nog even wachten zijn we zonder het toetje gehad te hebben gaan afrekenen.

Schrijf een beoordeling Beoordelingen Wij hebben pas op 7 juli een tafeltje voor 2 personen kunnen boeken ivm persoonlijke omstandigheden, recensie aux pays bas maastricht. Pas tegen tienen verlieten we de zaak om de cafs in de buurt te gaan bezoeken.

Nou, dat was een gezellig etentje zeg. Het eten duurde wat lang voor het klaar was. Het eten leek ons allemaal lekker dus we vroegen aan onze ober voor een suggestie.

Wat vinden gasten?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Het was niet druk, maar duurde even voor we konden bestellen. Wel een vriendelijke bediening.

In deze donkere dagen recensie aux pays bas maastricht de kerst is het moeilijk om een gezellig restaurant te vinden waar je gezellig op je gemak kunt genieten van lekker eten en goede service. Ze zei dat de hamburger erg lekker is en dat de pizza's gebakken worden in een echte pizza oven en dat deze zeker aan te raden zijn.

Lekker gegeten, goed verzorgd! Hij was zeer doorbakken. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen! Met dank aan Dirk Marianne en Henk, het is de minst populaire van De Mol-familie en dat is knap, maar je kunt altijd na zevenen binnen lopen en kijken of Papa nog een plaatsje voor je heeft! Ideale locatie voor een restaurant, recensie aux pays bas maastricht.

Contactgegevens

Deze bruisende zuidelijke stad heeft vele keukens. Ben ondertussen al meerdere malen daarvoor terug gegaan. De Brasserie zelf is iets oubollig, en dringend aan verandering toe.

Niet in de zaak en niet na 5 mails.

We keken in de kaart, omdat we een hapje wilden bestellen. Zo heerlijk gegeten en genoten tijdens Andr Rieu festival. Daar hebben we geen spijt van gehad.

 Ontdek ook...