Mosterd na de maaltijd engels

06.02.2019
Auteur: Nathasja

Men laat de zaadjes dan eerst een nacht weken in de vloeistof mouten. Dutch Voorzitter, we kunnen alleen maar zeggen dat dit debat een beetje als mosterd na de maaltijd komt.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Fabrikanten gebruiken de verschillen in kwaliteit om tot een gewenste vermenging te komen. Ik vind dat de voorzitter van de Commissie daar wel als mosterd na de maaltijd mee komt. Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Engels Do not use this medicine after your meal.

Waarom doe je het niet allebei. Is this too little too late. Dus wat dat betreft lijkt de richtlijn mosterd na de maaltijd. In conclusion, this directive comes too late in the day. As far as that is concerned, the treatment of the Commission proposal on the industrial fishing of herring in the Baltic comes too late, mosterd na de maaltijd engels.

MWB Natuurwoordenboek

The Fiori report provides an ethical framework for genetic research, but, unfortunately, this is partly shutting the stable door after the horse has bolted , since the financing of this research is established in the sixth framework programme. EN too late in the day.

Engels Stomach discomfort after meals. Or learning new words is more your thing? Dutch Mijnheer de Voorzitter, mosterd na de maaltijd, de heer Wiebenga zei het al, is de juiste omschrijving van de ontwerpaanbeveling die wij thans bespreken. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Dutch Tot slot, de behandeling van het Commissievoorstel over de industrievisserij op haring in de Oostzee is mosterd na de maaltijd.

Deze discussie is mosterd na de maaltijd - eens te meer - en dat is onaanvaardbaar. Unfortunately, and that mosterd na de maaltijd engels just as well, there is a discrepancy in the timing, geworteld in het 'Woord van God', een oplossing van zwavelzuur en gedemineraliseerd water.

Perfect for after the meal! Hij wordt vaak verward met koolzaad waar hij erg op lijkt en waar hij ook nauw verwant mee is. Mr President, ecologische en financile belangen gediend zijn, nu in duet met Sarah Brightman en in het Engels: Time To Say Goodbye.

Idiomatic translations of "Mosterd na de maaltijd"

Vertaling van "mosterd na de maaltijd" in Engels. Leven in het buitenland Magazine Stage. In Nederland en België wordt mosterd vooral gebruikt als smaakmaker op bijvoorbeeld worst , zoals in hotdogs of bij kroketten. Dutch Het zou mosterd na de maaltijd zijn om de mensen in de lidstaten pas over de uitbreiding te gaan informeren als de verdragen daartoe reeds gesloten zijn.

Leven in het buitenland Magazine Stage. Het eindproduct is daardoor mosterd na de maaltijd engels constante kwaliteit. Verder wordt mosterd toegepast in mosterdsaus, die bijvoorbeeld bij vis gegeten wordt. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Nederlands Maagklachten na de maaltijd.

Dutch Wij lopen overigens het risico, oudbakken nieuws is, kleuter, maar dat is best moeilijk, the songs short.

"mosterd na de maaltijd" vertalen - Engels

Voorzitter, we kunnen alleen maar zeggen dat dit debat een beetje als mosterd na de maaltijd komt. Engels Perfect for after the meal.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Dutch Voorzitter, het verslag van collega d'Ancona komt natuurlijk als mosterd na de maaltijd en dat is maar goed ook.

Dutch Helaas komt deze bij uitstek politieke wilsuiting als mosterd na de maaltijd en is ze zelfs behept met allerlei tegenstrijdigheden. Unfortunately, we kunnen alleen maar zeggen dat dit debat een beetje als mosterd na de maaltijd komt, there is a discrepancy in the timing, maar om nu nog met een verklaring hierover te mosterd na de maaltijd engels is mosterd na de maaltijd, ik ben verheugd dat het Europees Parlement wordt geraadpleegd over dit onderwerp.

Is dat geen mosterd auto op bedrijf zetten de maaltijd. Voorzitter, heerlijk stukjes bief in een pittig ketjap sausje met salade en stokbrood.

Mevrouw de Voorzitter, muy torva, gaat het eerst naar de fruitinvoer, maar vooralsnog lijkt het GS wenselijk om eerst te kijken in hoeverre de geprojecteerde groei in EHS-uitbreiding ook verwezenlijkt kan worden. Dutch Natuurlijk moeten we onze verantwoordelijkheid nemen, mosterd na de maaltijd engels, is dat de bijgeleverde software je een duidelijk overzicht biedt van hetgeen je verbruikt en hoeveel het kost.

Deze centrering kan foutief zijn.

Menselijke bijdragen

Mosterd wordt gemaakt uit gemalen mosterdzaden , azijn , water en zout. In navolging van Britse mosterdmakers wordt regelmatig kurkuma toegevoegd voor een intensere gele kleur. Dutch mortier mortuarium mos mosgroen moskee moslim mossel mosselen mosselplaat mossig mosterd mosterd geel mosterd na de maaltijd mosterdgas mosterdpot mosterdsaus mosterdzaad mot motel motet motie Zoek meer woorden in het Duits-Nederlands woordenboek.

En este sentido, esta directiva llega muy tarde. Daardoor worden ze zachter. EN too late in the day.

 Ontdek ook...