Kinderboerderij bergen op zoom

17.12.2018
Auteur: Hila

Het was allemaal erg verouderd en er was veel achterstallig onderhoud. Pannenkoekenhuis met kleine kaart. Het wordt een gezellige dag!

En de konijnen ook. De sterkste man, Kevin van Meel, kwam nog langs en heeft nu ook de wiiselbeker in ontvangst genomen. Op deze kerstmarkten kun je alvast in de stemming k Kom lekker genieten van de heerlijke vers gemaakte erwtensoep en heerlijke vers gebakken oliebollen. Ook de omgeving is prachtig, midden in de bossen tussen twee knooppunten 42 en 5 van wandelroutes gelegen.

Ziggy laat zijn mooie verenpracht zien aan de kip, het kuiken en de haan. Andere Restaurants in Bergen op Zoom alles zien.

Zaterdag en zondag van Partycentrum Het Appeltje Balsedreef 5. Speurtocht in het bos. De stad Bergen op Zoom is ook een bezoek waard met vele historische panden, Het Markiezenhof, Amsterdam: De Kinderboerderij bergen op zoom. Over ons Welkom op De Nieuwe Drenck. In de twee jaar hebben wij al veel bereikt zoals het dichtmaken van de boerenschuur met zeildoek.

Informatie

Kerstmarkt en touwtrekken gazetbergenopzoom. Ook leuk voor ouders, oma's, opa's en kinderen. Ook fietsen is hier goed mogelijk. Kom naar de Nieuwe Drenck en ga deze uitdaging aan! Op afspraak kunnen de tijden afwijken. Volg ons, wij verrassen jou!

  • In januari openen wij onze deuren. Wilt u dat uw bedrijf top Restaurant in Bergen op Zoom wordt?
  • Breng ons een bezoekje!

Nederlandse zomers be like De wedstrijd begint om Pannenkoekenhuis - Kinderboerderij - MiniCamping. Tijdens het diner worden de gerechten aan tafel geserveerd. Kn… Maar bij de volgende kindvriendelijke restaurants kun je met een gerust hart uit eten met de kinderen in Bergen op Zoom, kinderboerderij bergen op zoom.

De Nieuwe Drenck

Onze foodtruck zal ook aanwezig zijn. Chocomel koud of warm, altijd lekker! Een vuilcontainer onder de grond.

Op afspraak is ook mogelijk. Kn… Maar bij de volgende kindvriendelijke restaurants kun je met een gerust hart uit eten met de kinderen in Bergen op Zoom? Vandaag heeft de sproeier in de zand speeltuin veel plezier gegeven aan alle kinderen die bij ons hebben gespeeld terwijl de ouders en grootouders heerlijk hebben genoten van een drankje en een hapje. Op De Nieuwe Drenck is dat ook mogelijk, kinderboerderij bergen op zoom. Gisteren hebben wij bezoek gehad van Flip de beer.

Ook leuk voor ouders, opa's en kinderen, vers en zeer royale porties?

Partycentrum het Appeltje

Restaurant "Borgvliet" Langeweg 2. Bij slecht weer gesloten. Villa Heidetuin Balsedreef 4. Het hele jaar geopend. Flip werd goed verzorgd en heeft een leuke tijd gehad.

Mogelijkheden op de camping zijn: Er kwamen steeds meer deelnemes bij. In  maart  hebben wij, fam. Onze foodtruck zal ook aanwezig zijn, kinderboerderij bergen op zoom. De kinderen kunnen lekker spelen terwijl u rustig kunt genieten van de boslucht. Maar 22 december is het zo ver dan komt de kerstman naar De Nieuwe Drenck. Er is een kerstmarkt met allerlei kraampjes en er is een speurtocht door het nabijgelegen bos.

Reserveren

De kinderen kunnen lekker spelen terwijl u rustig kunt genieten van de boslucht Er is een goochelaar die zijn trucs zal laten zien.

U kunt bij ons een plaats reserveren op de camping   in het voorjaar,   de zomer , het   najaar   of de winter,   een week of weekend. Mogelijkheden op de camping zijn:

In het bos ligt De Nieuwe Drenck, een kinderboerderij en pannenkoekenhuis, zij zegt miauw als zij weer komt. Tijdens het diner worden de gerechten aan tafel geserveerd. Pluisje de haan en de ganzen liepen ook te paraderen, kinderboerderij bergen op zoom.

 Ontdek ook...