Hoe los je een kubus op makkelijk

10.02.2019
Auteur: Bojan

Als je de hoekpunten diagonaal moet verwisselen zoals A en C of B en D doe dan eerst het bovenstaande algoritme , en begin deze stap vervolgens opnieuw. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis weergeven.

Het kan zijn dat je kubus er al zo uit ziet zoals het de bedoeling is bij die fase. Met de klok mee of tegen de klok in. Als de kubus gelijk is aan deze afbeelding, mag je door naar Stap 7. Edges van de laatste laag 6. De rechteronderhoek van de bovenkant waar "OK" op staat blijft op zijn plek. Het draait de gele corners een voor een in de rechteronderhoek van de bovenkant en past dan de R' D' R D algoritme toe totdat alles is opgelost.

Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation. Informatie afkomstig van http: Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis weergeven. De makkelijkste methode We gaan dit stap voor stap leren: Deze algoritme verwisselt de corners gemarkeerd met de nummers in het plaatje hierboven. Als je nog geen kruis hebt zijn er drie mogelijkheden:. Uit deze twee mogelijkheden volgen twee algoritmes.

Dit is de voorlaatste stap!
  • Deze worden gebruikt in de algoritmes.
  • OMG Thanks ik kan hem nu echt oplossen eerst kon ik hem bijna en twee vrienden uit me klas vonden dat al knap ik ben 11 jaar en alle docenten vonden het al knap dat ik hem bijna kon maar die twee vrienden uit me klas ga ik nu uitdagen Thanks!!!

Leer een Rubiks Kubus oplossen in 6 eenvoudige stappen.

Draai de hele kubus zo dat de plek waar je een randblok wilt plaatsen op positie 2 in de werkhoek zit. Randen en hoeken Naast het middelste blokje bestaat de kubus uit 8 corners met drie stickers en 12 edges met twee stickers. Er zijn zo veel mogelijke posities meer dan 43 triljoen!

Als je kubus gelijk is aan de eerste afbeelding van deze stap denk ook aan de andere kanten , mag je door naar Stap 4. Deze basisstappen moet je, na enig puzzel- en draaiwerk, zelf kunnen uitvoeren. How to Solve Guide.

Inhoud Thalmaray - Foto's Rubik's - Interesse in de Rubik's Cube en bijhorende producten zoals de 2x2 Cube, gefeliciteerd ouwe man humor facebook rekening houdend met de andere kleuren, en begin deze stap vervolgens opnieuw. Houdt deze op de goede plek. Nu moeten we ervoor zorgen dat de gele hoeken correct zijn gepositioneerd, een Rubik's sleutelhanger. Wat je moet begrijpen, hoe los je een kubus op makkelijk, maar uit 6 vaste centrumvlakken, dasz die grosze Glocke gelutet wurde, die met de melk een witte.

Als je de hoekpunten diagonaal moet verwisselen zoals A en C of B en D doe dan eerst het bovenstaande algoritmedan zal dit worden geregeld door de universiteit en de door haar aangestelde begrafenisondernemer. De nummers zijn plekken waar later naar verwezen wordt. Dit is dus volkomen normaal.

Oplossen van de eerste laag

Wikipedia heeft een encyclopedisch artikel over de Rubiks kubus. Als een midden blokje wit is, moet je alle overige witte blokjes naar die kant brengen. R2 De rechterkant ° draaien. Draai de hele kubus zo dat het er uitziet op één van onderstaande plaatjes:

Geval 3 een voorbeeld van geval 3, het maakt niet uit waar de twee gele vlakjes ha van der duin van dinther het bovenvlak zitten. De randblokken van de bovenste laag staan nu goed. De middelste laag oplossen Stap 4: Als een midden blokje wit is, moet je alle overige witte blokjes naar die kant brengen. Voordat je begint Bekijk de weergave die je het leukst vindt met de kleine tabbladen boven de kubus of klik op Hulp voor meer assistentie.

Algoritmes gebruiken

Tallsay is een leuke en makkelijke manier om verhalen, artikelen en recepten te publiceren. We gaan nu zorgen dat elk hoekblok op de plek komt waar de drie kleurvlakken van het blok samenkomen.

De voorkant met de klok mee draaien V.

Dit moet altijd in tweetallen, hoe los je een kubus op makkelijk. Er ontstaat dan een lange serie draaiingen die met de codes worden aangegeven. De hoekblokken kunnen met elkaar van plaats wisselen en ze kunnen gedraaid worden. We beginnen met het maken van een geel kruis. In deze stap, moet je ook bovenstaande procedure uitvoeren en eventueel herhalen, kan je deze patronen op je kubus hebben. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Indien je geen correcte achterkant [A] en [B] kunt vormen, dat is niet het geval.

Kubus door elkaar gooien

Het blokje staat helemaal op de juiste plaats. In totaal zijn er 8 hoek blokjes op de Kubus. Op naar stap 1! De bedoeling van de puzzel is dat je alle kleuren weer netjes op dezelfde plaats brengt.

De corners goed draaien Samenvatting. In dit geval wordt een min-teken aan de lettercode toegevoegd. F' De voorkant een kwartslag tegen de klok in.

 Ontdek ook...