Hoe kurk openen zonder kurkentrekker

11.02.2019
Auteur: Sarai

Gebruik de met vinyl bedekte haak als handvat en trek de kurk uit de fles, weg van je lichaam. Duw tegen de brede onderkant van de fles om de kurk er gemakkelijk in te drukken. Druk de vleugels naar beneden om de kurk te verwijderen.

Draai gewoon de kledinghanger zodat het kleine haakje naar het midden van de fles beweegt. Hiermee verwijder je het bovenste deel van het omhulsel. Sla niet te hard met de hamer op de spijkers of de kurk kan in stukken uiteenvallen. Als je geen tang hebt, wikkel dan een touw om de schroef en trek eraan. Haal een goedkope kledinghanger van ijzerdraad en buig de haak recht.

Met korte dikke spijkers krijg je de kurk er niet zo makkelijk uit.

Houd het voorwerp tegen de kurk. Zet de fles wijn ondersteboven tussen je dijen, hoe kurk openen zonder kurkentrekker. Deze methode is het meest effectief als je lange, dunne spijkers gebruikt. Gebruik een fietshaak in plaats van een schroef. Over dit artikel Categorien: Het is wellicht beter om handschoenen te dragen want je kunt je vingers pijn doen aan het ijzerdraad.

Vliegtuig terug naar Sydney na vechtpar­tij tussen passagiers

Alternatieve strafstudie voor klimaatspijbelaars in Etterbeek. Wij geven enkel bloktips! Leg je wijsvinger en middelvinger op respectievelijk de prikkers en het handvat, en trek de kurk zo omhoog. Iedereen wil het gebit van Meghan Markle, maar deze ingrepen zijn ook zeer populair. Gebruik de kledinghanger als kurkentrekker. Cookies maken wikiHow beter.

Zoek een schroef en een tang? Gebruik daarvoor de tweede paperclip. Deze ontwerpers en merken werken samen en ook jij kunt het resultaat kopen. Trek de kurk op deze manier langzaam omhoog.

Steek de fles met de onderkant in de schoen, zodat de kurk naar je toe wijst.

'Prins Philip heeft niet eens sorry gezegd’

Zorg ervoor dat je de scherpe randen van de bladen niet aanraakt. Nicolas bouwt met zijn zonen een sneeuwglijbaan in hun tuin. Je zult de wijnfles kapotmaken als je bij deze methoden te veel kracht gebruikt. Sla vijf spijkers in de kurk.

Zet de punt van de kurkentrekker in het midden van de kurk, druk hem erin en begin te draaien. Druk ze weer omlaag om hoe kurk openen zonder kurkentrekker kurk omhoog te halen. Steek het lemmet in de kurk. Korkenzieher Ersatz um eine Weinflasche zu ffnen , Portugus: De kurk wordt op de tafel gezet zodat de tafelheer deze kan inspecteren op tekenen van versheid. Wijn In andere talen: .

Schuif je vingers onder het hulpmiddel, zodat de stukken ijzerdraad zich tussen je middelvinger en ringvinger bevinden, en trek de kurk langzaam uit de fles. Tips Als de kurk koppig is, hou de fles dan tussen je knieën terwijl je staat en trek hard aan de kurkentrekker omhoog.

Wanneer de kurk ongeveer een centimeter uit de fles geschoven is kun je deze gewoon met je vingers er verder uittrekken. Op deze manier heb je geen tang of een ander voorwerp nodig om de kurk uit de fles te trekken.

Als je gemakkelijk naar de winkel kunt gaan, dan is het wellicht beter om gewoon een kurkentrekker te kopen.

Nicolas bouwt met zijn zonen een sneeuwglijbaan in hun tuin, hoe kurk openen zonder kurkentrekker. Cyberveiligheid steeds grotere prioriteit voor financile directeur. Je kunt tevens de fles ronddraaien terwijl je de handvatten stil houdt. Je moet het draad tenminste 5 centimeter naar beneden duwen om dit voor elkaar te krijgen. Je zou de fles tevens op een tafel neer kunnen zetten. Een vork is tevens geschikt. Gebruik daarvoor de tweede paperclip?

Nieuwe gevaarlijke ransomware bedreigt Belgische computers.

Je zou de fles tevens op een tafel neer kunnen zetten. Sla ze recht naar beneden en zorg dat de spijkers een rechte lijn vormen. Een vork is tevens geschikt.

KV Mechelen en tienkoppig Union komen in heenmatch halve finale Croky Cup niet tot scoren, alles nog open voor return. Blijf draaien tot de kurkentrekker nog maar n slag kan maken.

Gebruik de tang om de schroef eruit te trekken.

 Ontdek ook...