Als je het licht niet kunt zien samenvatting

13.03.2019
Auteur: Sinem

Was voor mij een echte verrassing. Je houdt niet op met lezen als je in dit boek begint; een pakkend boek als je van boeken houdt die zich afspelen tijdens de Tweede Wereldoorlog. En hij gaat over lijken…Kunnen ze hem ontlopen?

Altijd maar de drang om verder te lezen. Twee verhaallijnen die uiteindelijk in elkaar samenvloeien. Ze kent het museum op haar duimpje en leert veel van de mensen die daar werken. Columba Deventer 8 november Ik raad dit product aan. De schoonheid van kleine dingen terwijl de wereld vergaat.

Alle twee luisteren ze dan ook stiekem elke avond naar een Franse radiozender die lessen geeft over wetenschap. Je moet twee verhaallijnen volgen.

Maar dit verhaal over een blind meisje en een duitse jongen en hun belevenissen zijn mooi om te lezen. Ik vind het goed dat in dit boek o. Het verhaal zit knap in elkaar, als je het licht niet kunt zien samenvatting ook boeit? Spannend Meeslepend verhaal Goede verhaallijn. Uiteraard is het een verhaal geworden dat met regelmaat ontroert, zeer geloofwaardig en ik heb alle vrije momenten gebruikt om vooral verder te kunnen lezen.

Een prachtig boek dat ik van harte wil aanbevelen.

Wat een prachtig verhaal tegen de achtergrond van de 2e wereldoorlog en bezien vanuit een oogpunt dat ik nog niet had gelezen. Jammer dat zijn zusje Jutta niet gelooft in het Duitse project.

14/01/2019: 5 JAAR DE PERFECTE BUREN

Anthony Doerr woont met zijn vrouw en twee jonge zoons in Boisse, Idaho. Een vlot en gemakkelijk te lezen roman met twee verhaallijnen die je van het begin tot het eind blijft boeien.

GS 26 december Marie Laure is dan, in , zes jaar. Maar ook als je het licht niet kunt zien kan je nog veel betekenen voor andere mensen.

  • Frederick weigert op de militaire school om dingen te doen die hem tegen de borst stuiten.
  • Het boek bestaat uit korte hoofdstukjes wat het lezen veraangenaamd en de spanning er inhoud.

Hoewel ik absoluut begrijp waarom dit zo wordt benoemd, wat een verhaal. Hierbij wordt geen detail onbesproken gelaten. Erg mooi boek over de tweede wereldoorlog, had het ingekort kunnen worden. Recensie Als je het licht niet kunt zien speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het perspectief verspringt per hoofdstuk en ook de tijd verspringt per boekdeel Wauw, waarin je meerdere verhaallijnen volgt.

Samenvatting

Leverde dat de grootse roman op die hij voor ogen had, of verloor hij zich in de details? I already look forward to rereading this book again and again. Caaz Leersum 11 april Ik raad dit product aan. Kon mij de omgeving goed voorstellen.

Het leven hoe mensen geleefd en leven en zullen leven schrijf er in dit waardevolle boek. Reedy Axel 4 april Ik raad dit product aan. Geeft de levensgeschiedenis van de twee hoofdpersonen zeer gedetailleerd weer.

Ik vond het heel knap hoe de verschillende verhaallijnen steeds dichter naar elkaar toe kropen en hoe er kleine sprongen in de tijd gemaakt werden. Het einde is volgens mij gewoontjes?

Over de auteur

Hoewel de categorie 'stof te vangen' misschien beter van toepassing is. Geschreven bij Als je het licht niet kunt zien Geeft prachtig en krachtig weer, hoe een blind persoon de verschrikkingen van de oorlog meemaakt en hoe de liefde van en voor haar dierbaren haar op de been houdt.

De doodzieke sergeant-majoor von Rumpel is op zoek naar "De zee der vlammen" en het waarom wordt al gauw duidelijk.

Ik heb het boek uitgelezen, maar was teleurgesteld.

I already look forward to rereading this book again and again. Genot om te lezen en het laat je niet los. De onschuld van Marie-Laure en Werner glipt je gedurende het verhaal vordert door de vingers. MissTeeQ Turnhout 11 februari Ik raad dit product aan. Het vuistdikke boek gaat over twee kinderen: ! Ik geef deze cover een 9 Samenvatting van als je het licht niet kunt zien samenvatting verhaal Dit boek vertelt het verhaal van het blinde meisje Marie-Laure die in Parijs woont en van Werner Pfennig die in het Duitse Zollverein woont, km van elkaar verwijderd.

Geschreven bij Als je het licht niet kunt zien Twee verhaallijnen die uiteindelijk in elkaar samenvloeien! Verhalen over de Tweede Wereldoorlog blijven natuurlijk boeiend.

Navigatie door berichten

Geschreven bij Als je het licht niet kunt zien prachtig indrukwekkend, zo mooi en verfijnd geschreven, in een week uit gelezen! Hij schreef tien jaar lang aan deze roman die door de internationale pers als een meesterwerk wordt beschouwd. Eigenlijk zijn het meerdere verhaallijnen die op een miraculeuze wijze allemaal iets met elkaar te maken hebben.

En toch kon ik mijn aandacht er niet echt bij houden. Ze hebben de grootste en meest waardevolle schat van het museum meegenomen. Als sleutelbewaarder van een museum kreeg hij de zeer delicate taak om de Zee der Vlammen veilig te stellen in tijden van oorlog.

 Ontdek ook...