Zilt aan zee ijmuiden honden

11.02.2019
Auteur: Jacyntha

Heeft dit restaurant een gezellige bar? Beoordeeld op 7 november via mobiele applicatie Lunch.

We kregen een mini bakje sla helaas niet aangemaakt. Prijzen parkeren strand IJmuiden — Prijspijl onder voorbehoud van wijzigingen. Die bevindt zich net achter het duin, gezien vanaf het strand zie afbeelding hieronder.

Als dan de bank ook onder water komt te staan, moeten ze door het diepe zwin terug naar het droge strand! Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen.

Ruim 45 min moeten wachten op 2 vrij simpele hoofdgerechtente weten een pannetje mosselen en 1 stokje sat. Dus best prijzig maar wel lekkere uitsmijter. Ga dus met zeewind en branding niet te diep het water in? Lekker geluncht gezellig aan het strand. Vooral de salade met gelukkig niet te veel dressing smaakte voortreffelijk, zilt aan zee ijmuiden honden.

Keuze zeer beperkt dus maar voor saté gekozen.

Meer informatie

Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten als u een dagje naar het strand van IJmuiden komt. Ook vis mmar ook vleesgerechten. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Wat is uw kant van het verhaal? Alle beschikbare restaurants weergeven.

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Achter het glas in de zon. Bekijk wat reizigers erover zeggen: Als u geen strandwachten of mobiele hulppost op het strand ziet staan, dan kunt u naar de zilt aan zee ijmuiden honden van de reddingsbrigade gaan.

Certificaat van uitmuntendheid Winnaar ! De Conimex kroepoek was eigenlijk het enige wat smaakte.

Meest populaire regio's

Schrijf een beoordeling Beoordelingen Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Daar kan toch weinig aan mis.

TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren.

Heerlijk eten beste middel tegen tandpijn het strand bij Zowel de mensen bij de mobiele hulppost als de lopende patrouille kunnen u helpen met het opsporen van uw kind? Door de aantrekkingskracht van de zon en de maan hebben we op aarde twee keer per dag vloed hoogwater en twee keer per dag eb laagwater.

Beoordeeld op 1 november via mobiele applicatie Lekker snelle lunch met de hond binnen. Die bevindt zich net achter het duin, gezien vanaf het strand zie zilt aan zee ijmuiden honden hieronder. Heerlijk eten aan het strand bij Ijmuiden.

Contactgegevens

Biedt dit restaurant menu's met grote lettertypen aan voor gasten met visuele beperkingen? En u bent mogelijk al vermoeid geraakt. Het eten was lekker en goed klaar gemaakt. Stel peterv een vraag over Zilt aan Zee.

Biedt dit restaurant service aan tafel. TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties, gezien vanaf het strand zie afbeelding hieronder. Wat is uw kant van het verhaal! Het begon al met een matige kaart? Die bevindt zich net achter het duin, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen, zilt aan zee ijmuiden honden.

Koffie en gebak en vergaderen maar. Want daarvoor ga je naar een strandtent.

In Zilt aan Zee geweest? Deel je ervaringen!

Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten als u een dagje naar het strand van IJmuiden komt. Als dan de bank ook onder water komt te staan, moeten ze door het diepe zwin terug naar het droge strand! TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Stel dirkt een vraag over Zilt aan Zee.

De reddingsbrigade staat in rechtstreekse verbinding met de ambulancedienst. De vis van de vis en chips zat weinig smaak aan. Hier waren wij toen ook over te spreken.

 Ontdek ook...