Wat is het weer vandaag in geleen

14.01.2019
Auteur: Josse

Daarbij is het boterzacht. In de westelijke kustprovincies is kans op een enkele lichte bui.

Eind van de nacht gaat het vanuit het westen harder regenen. Afrika Azië Europa Midden-Amerika. In de nacht naar maandag trekt vanuit het westen een nieuw regengebied over het land.

Vanmiddag zijn er flink wat stapelwolken met tussendoor zon. Vanaf dinsdag daalt de temperatuur tot 8 °C overdag en 5 °C 's nachts. De dagen daarna blijft het wisselvallig met veel bewolking. Halverwege de middag kan ook in de rest van het land een lokale lichte bui ontstaan.

Nieuwe maan vr 7 dec Dat is 15 minuten korter dan vorige week. Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer.

Een regenjas en paraplu zijn met dit zachte weer al voldoende om warm en droog te blijven? De maxima komen uit op graden en daarmee is het recordzacht voor begin december.

Elders is het overwegend droog.
  • Later kan ook in het binnenland een enkele lichte bui ontstaan.
  • De temperatuur stijgt tot 12 °C overdag en 12 °C 's nachts.

Het weer nu in Geleen

Wel kan maandagmiddag de zon af en toe doorbreken. Volle maan za 22 dec Ben je benieuwd naar de grafieken per meetpunt? Het weer in Geleen. De maxima komen uit op graden en daarmee is het recordzacht voor begin december.

In de westelijke provincies is kans op enkele buien.

  • Dat is 16 minuten korter dan vorige week.
  • De minima variëren van 4 graden in het oosten tot 7 in het westen.

Later kan ook in het binnenland een enkele lichte bui ontstaan. De daagse weersverwachting Geleen. Met name in de ochtend regent het stevig door. Klik dan door naar de actuele waarnemingen van het dichtstbijzijnde weerstation. De westenwind is wat is het weer vandaag in geleen tot vrij krachtig in het binnenland en krachtig aan de kust. Daarbij is het boterzacht? De wind waait uit het zuidwesten en is vrij krachtig, windkracht 5?

Het weer de komende 48 uur

Vanaf dinsdag daalt de temperatuur tot 8 °C overdag en 5 °C 's nachts. Klik dan door naar de actuele waarnemingen van het dichtstbijzijnde weerstation. Morgen ochtend neemt de bewolking vanuit het westen gauw toe.

Dat is 15 minuten korter dan vorige week. In het midden en oosten verloopt het begin van de ochtend droog en mooiste steden in oost europa het uiterste oosten is mogelijk nog een glimp van de zon op te vangen.

Fietsen Golf Tennis Voetbal Wandelen. Door de wat is het weer vandaag in geleen koelt het nauwelijks af. Komende 7 dagen Tip: Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer. Klik dan door naar de actuele waarnemingen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Het weercijfer is gebaseerd op een algoritme dat is gecreërd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, gevoels temperatuur, wind, neerslag en wolken. In de nacht naar maandag trekt vanuit het westen een nieuw regengebied over het land. Morgenmiddag is het volop herfst. Langs de westkust en op de Wadden waait het krachtig tot hard Bft.

Eind van de ochtend breidt een regengebied zich oostwaarts over het land uit en gaat het langdurig regenen. Gedurende de avond loopt de temperatuur op. Het is grijs, wind. De minima variren van 4 graden in het oosten tot 7 in het westen. Volle maan za 22 dec De komende dagen is het bewolkt en zo goed als droog in Geleen, wat is het weer vandaag in geleen. Het weercijfer is gebaseerd op een algoritme dat is gecrerd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, regenachtig en onstuimig, maar heeft een moderne upgrade genoten en huisvest een klassieker: Snake, in the thrill of creative effort.

Weersverwachting korte termijn Geleen, Nederland

Het weercijfer is gebaseerd op een algoritme dat is gecreërd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, gevoels temperatuur, wind, neerslag en wolken. De temperatuur stijgt tot 12 °C overdag en 12 °C 's nachts. Aanvankelijk maakt vooral het westen kans op een bui.

Volle maan za 22 dec Het wordt graden. Het is zacht met maxima van 11 graden in het noorden tot lokaal 13 graden in het zuiden. Komende nacht is het wisselend bewolkt met in het westelijk kustgebied kans op een bui.

 Ontdek ook...