Philips hifi draadloze koptelefoon

29.01.2019
Auteur: Kiomi

Als er Bass in komt, wat op zich een mooie diepe klank heeft, maar het lijkt wel, des te meer geluiden tegelijk moet worden doorgegeven, dus een druk liedje, of een spel of film met drukke momenten, trekt de koptelefoon het slecht! Draadloos ontvangst werkt goed.

Siet 10 oktober StanB Utrecht 13 mei Ik raad dit product aan. Ingebouwde DAC Het nadeel voor de geluidskwaliteit in het digitale tijdperk is dat geluidssignalen worden gecomprimeerd, ook wel samengeperst. Type garantie Het servicetype geeft aan wat er met het product moet gebeuren als je gebruik wilt maken van de fabrieksgarantie. Er is bijna geen storing of ruis ondanks dat ik naast een babyfoon en mobiele telefoon zit.

Spijtig genoeg na enkele maanden reeds defect en dit na maximum 50 uren gebruik. Verder een super product!

Als ik in een boek zit te lezen en mijn man kijkt TV dan zet hij de koptelefoon op en noch hij noch ik worden gestoord. Volledig oplaadbare draadloze hoofdtelefoons! Ritchievm 27 december Ik raad dit product aan! Inmiddels zijn 4 weken verstreken philips hifi draadloze koptelefoon hij bevalt uitstekendomdat u dit in de meeste gevallen elke keer moet aanpassen als u de hoofdtelefoon gebruikt. Dit kan onhandig zijn, philips hifi draadloze koptelefoon, prima ontvangst n dagje uit met gezin binnen zeer zuiver en goed geluid.

Het draagcomfort is niet geweldig.

Fantastische afsluiting rond de oren dankzij de unieke vorm.

Het voldoet volledig aan onze eisen. Niet alleen innovatie, maar vooral jij als mens staat centraal bij Philips. U geeft aan terug naar de winkel te gaan waar u de aankoop heeft gedaan. Eerst had ik een andere en die stoorde en moest na 1,5 uur weer worden opgeladen. GekkeGerret Purmerend 25 augustus Ik raad dit product aan. Connectiviteit Draadloos Ja Type draadloos Type draadloos Draadloze netwerken maken gebruik een wifi-standaard.

  • Er zit een stevige bas in de speakers, het geluid is mooi helder en duidelijk.
  • Eerst had ik een andere en die stoorde en moest na 1,5 uur weer worden opgeladen.

Ik heb hem gekocht om televisie te kijken terwijl mijn vriendin slaapt? Makkelijk om op te laden! De luidspreker van 32 mm is een compact maar krachtig element dat storingsvrij geluid geeft zonder dat hier ingangsvermogen voor nodig is. Marks65 Product half jaar in bezit. Lees de Privacyverklaring voor philips hifi draadloze koptelefoon informatie.

Meer weten over?

Productbeschrijving Deze Philips SHC draadloze koptelefoon laat je onbeperkt genieten van muziek, films of games en werkt via een zendstation dat rechtstreeks aan de geluidsbron wordt gekoppeld. Uiteraard kunt u ook kosteloos contact opnemen via de chat of email! Hoofdtelefoon omsluit je oren goed, wel kan het pijn gaan doen als je wat grotere oren hebt na een x aantal uren gebruik achtereen.

Brilaap Eindhoven 14 juli Ik raad dit product aan.

Smit50 Haarlem 6 september Ik raad dit product aan. Goed geluid alleen kan ik me voorstellen dat oudere mensen dit te zwaar op hun hoofd vinden. Stel jouw smartphone en bluetooth-speaker hebben NFC, dan autosloop mullenberg bergen op zoom je eenvoudig een verbinding door de twee apparaten tegen elkaar aan te houden.

Over Philips Philips hifi draadloze koptelefoon de Philips pagina Bekijk alle artikelen van Philips Jouw leven met zinvolle innovaties verbeteren op het gebied van gezondheidszorg, philips hifi draadloze koptelefoon, levensstijl en verlichting. Zit zeer comfortabel en het geluid is fantastisch.

Bose in-ear hoofdtelefoon SOUNDSPORT BK APPLE

Bij On-site komt de reparatiedienst bij jou. Na alle reacties te hebben gelezen, vond ik het juist nog wel meevallen met de ruis. De belangrijke kernwaarden van dit bedrijf staan na al die jaren nog steeds overeind. Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is? Goed ding zeg ik!

Geen gedoe met kabels meer. Vind ik nuttig 1. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Dit merk is marktleider op diverse gebieden. Zelfinstellende binnenhoofdband Doorgaans kunnen philips hifi draadloze koptelefoon die buitenshuis worden gedragen, worden aangepast door de hoofdband uit te schuiven.

Het geluid is super en geen ruis en zo echt aanrader. Liever nog comfortabeler het TV geluid beluisteren. Dan kies ik echter niet voor een draadloze.

Blijf in contact

Minpuntje is het eigen gewicht. Naast een mooi design is ook een duurzaam ontwerp belangrijk voor dit merk. Garantie Fabrieksgarantie Fabrieksgarantie De fabrieksgarantie is de garantie die de fabrikant geeft.

Siet 10 oktober Deze koptelefoon doet waarvoor ik het kocht, werkt zelfs tot achter in mijn tuin zodat ik met muziek in de tuin kan werken. Fraai design Gebruiksvriendelijk Hemels geluid fijn voor de buren.

 Ontdek ook...