Op een grote paddestoel liedje

19.01.2019
Auteur: Jazzley

De melodie is gelijk aan het kinderliedje 'Op een grote paddestoel' liedje hierboven. Prettig dat het van wat dikker karton is. O, wat zijn we heden blij Peter is jarig en dat vieren wij!

Op een grote paddestoel Welkom op mijn post. Verkrijgbaar in een klein formaat met dikke kartonnen bladzijdes, of als prentenboek. Rijk geïllustreerd prentenboekje met harde bladzijden. Eigenschappen van pagina uit collectie. De andere edities zijn ook zeer de moeite waard! Zodra hij het boekje ziet geeft hij een super big smile en gaat al in zijn handen klappen hij weet precies wat er gaat komen als het boekje wordt gepakt.

Geschreven bij Op een grote paddenstoel Leuke liedjes, mooi gezongen en mooie illustraties in het boek.

Onze dochter is er dol op en het is een erg leuk kraamcadeau. Vooral leuk dat je het spinnetje miet zoeken op elke pagina.

Vernieuwend omdat er niet eerder een liedjesboek in deze stijl verscheen! Het singeltje werd uitgegeven door een fietsmerk. Poesje Mauw  is het wondermooie resultaat van deze wens, op een grote paddestoel liedje.

Ik ben positief over dit artikel: .

Leuk boekje met de 'ouderwetse' kinderliedjes, voorzien van prachtige tekeningen.
  • Ook te gebruiken als zoekboek want door het hele boekje is een spinnetje op zoek naar een vriendinnetje.
  • Dag allemaal, Kennen jullie dat kinderliedje nog van, "op een grote paddestoel, vol met witte stippen, VanMalderen 17 mei Ik raad dit product aan.

Mies van Hout

Richtsje 30 september om In een ander interview met RTV Drenthe vertelt ze dat het fijne van Vrolijk was, dat ze door het maken van dat boek veel tekenangst kwijtraakte. Anita Meijer 29 september om Prentenboek met kleurrijke knusse prenten, waarin de figuurtjes met een dun lijntje zijn geaccentueerd. Liedjes voor bij het kampvuur.

Er zit ook een cd bij maar die heb ik nog niet gebruikt. Al met al een heel leuk cadeau!

  • Leuk dat je meedoet met de challenge bij KIC.
  • Geschreven bij Op een grote paddenstoel Wij luisteren elke avond tijdens het naar bed gaan met onze tweeling naar de liedjes en zingen mee.

Ik zit met een vraag, schrijven we nu met de nieuwe spelling nog paddestoel of is het paddenstoel geworden. Ze vraagt zich altijd af hoe het liedje het best overkomt. Klik op op een grote paddestoel liedje link in de sms om meteen in te loggen. Marikeij 23 januari Ik raad dit product aan. Nederlands kinderliedje met muziek, bladmuziek, UK.

Samenvatting

Groep -- Selecteer een hoofdgroep Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam maakt vrolijk! Er staat namelijk een andere op, die 14,95 is en die ook met cd is.

Is dit product echt met CD. We hebben een activatielink verstuurd naar je inbox. Yoors Inloggen Wat is Yoors. Maar kabouter Spillebeen ging weer aan het wippen op een and're paddestoel rood met witte stippen.

Ze schreef meer dan kinderboeken en liedteksten als 'Klein poppedijntje, donderidon' en 'Prinsesje in de tuin'? Gerrymulder Den Haag op een grote paddestoel liedje mei Een erg leuke stempel ook.

Musiques et cultures internationales

Leesalot Tilburg 4 juli Ik raad dit product aan. Hoi Carla Wat een vrolijk en schattig kaartje!! Nederlands kinderliedje met muziek en bladmuziek. In de Overtuin De website waar muziek in zit!

Er zit ook een cd bij maar die heb ik nog niet gebruikt. De illustraties in het boekje zijn prachtig en omdat het karton is, kan ons peutertje er ook zelf in op een grote paddestoel liedje zonder dat het mooie boekje direct stuk is. Dat komt door de mondelinge overlevering. Anita Meijer 29 september om Dat geldt overigens voor mij ook. Een mooi boekje met Kleurige tekeningen in een mooie stevige uitvoering en leuke liedjes. Maar ze blijven leuk h, die kinderliedjes.

SeniorPlaza.nl

Centaurea 1 oktober Ik raad dit product aan. Eerst een stukje voor lezen en dan samen zingen teminste oma zingt en hij klapt in zijn handen zo leuk om te zien.

Een mooi stevig boek met fantastische prenten:

Rijk gellustreerd prentenboekje met harde bladzijden. Ieder zit er op een stoeltje met een kaarsje in zijn hand en dan zie je allemaal lichtjes in kabouter-sprookjesland. Het is het vijfde liedjesboek van Mies van Hout dat door Lemniscaat wordt uitgegeven.

 Ontdek ook...