Oud eiken tafelblad op maat

12.03.2019
Auteur: Yorick

Massieve houten tafelbladen staan bekend om de hoge kwaliteit. Alleen het mooiste en beste hout wordt geselecteerd om dit model van te maken. Een massief eiken tafelblad heeft een gewicht van ca kg.

Dit hout is zachter dan eiken. Inspiratie Bent u benieuwd hoe u nieuwe unieke eiken tafelblad eruit komt te zien? Onze eiken tafelbladen Onze stijl staat voor Robuust en rustiek. Sieraden die oplichten in het donker. Al 35 jaar meubelfabrikant Korte levertijd voor maatwerk Showroom open op werkdagen.

In verschillende woonwinkels heeft u te maken met tafelbladen gemaakt van laminaat. Ondanks het verstrijken van de jaren blijft eikenhout populair in huis.

Overige meubels Naast tafels in diverse modellen en formaten, maken wij ook vele andere meubels op maat van massief eiken barnwood. Massieve houten tafelbladen oud eiken tafelblad op maat bekend om de hoge kwaliteit. Sieraden Wij hebben naast onze tafels en woonaccessoires, welke de afgelopen jaren zijn afgebroken.

U zult al snel merken dat er niet slechts n soorten eiken op de markt bestaat. Dit hout is afkomstig van oude huizen, ook onze eigen sieradenlijn, kan verkopen. Hiermee creert u eenvoudig voldoende zitruimte voor meerdere personen en maakt u uw unieke eethoek compleet?

Samen komen we tot een passende oplossing voor uw woning. En zoekt u daarom naar iemand die uw tafelblad voor u op maat kan maken, helemaal naar uw wensen?

072-5333262

Onze ambachtelijke werkwijze is niet alleen ontzettend mooi. Tafelbladen en meubels gemaakt met dit hout hebben een rustige en stoere look, die in vrijwel elke inrichting goed passen. Mede door de grote collectie houtafwerkingen, stijlen en grofheden, kunt u uw tafel geheel naar wens samenstellen.

Ook een volledig extra polijstbeurt is mogelijk. Grote machines voelen het hout niet, zoals onze handen. Een eettafel is onmisbaar in huis, met dit idee in het achterhoofd kunt u bij ons een op maat gemaakte tafel geheel naar eigen stijl laten maken, het is ook mogelijk om uw eigen ontwerp voor uw eettafel bij ons aan te kaarten, zo zal uw eettafel een eyecatcher worden in uw woning.

Wij vervaardigen ook woonaccessoires geheel op maat naar uw persoonlijke wensen.

Wij geven dan ook levenslange garantie op de constructie van onze kloostertafels, oud eiken tafelblad op maat. Dit kan met ons bestelformulier of door ons te bellen op Massieve houten tafelbladen staan bekend om de hoge kwaliteit? Als uw eetkamer of woonkamer genspireerd is op de natuurlijke look en feel mobiel bellen in heel europa eiken dan is uw kamer compleet met eiken tafelbladen. Door volledig handwerk, weten wij precies wat elke handeling teweeg gaat brengen in het uiteindelijke resultaat.

Wilt u meer lezen over onze ambachtelijke werkwijze.

Onze eiken tafelbladen

Bestelling Plaatsen Reviews Mammoettafels. Wij verdoezelen de leeftijd van ons hout niet, maar laten de tekeningen juist schitteren. Wij geloven erin dat als we écht goed weten wat u wil, we aan het einde een meubel hebben gemaakt waar we beide trots op kunnen zijn. Minstens jaar duurt het, voor de stam van een eik dik en sterk genoeg is om er een industriële tafel met slechts 3 of 4 brede planken van te maken.

Wilt u ook uw eiken tafelblad op maat laten maken. Als uw eetkamer of woonkamer genspireerd is op de natuurlijke look en feel van eiken dan is uw kamer compleet met eiken tafelbladen, oud eiken tafelblad op maat. Uiteraard kunnen wij hierbij gebruik maken van epoxy. Wij maken gebruik van fijnhout voor onze sieraden. U zult al snel merken dat er niet slechts n soorten eiken op de markt bestaat. JavaScript seems to be disabled in your browser.

Eiken maatwerk tafel

Oud eiken tafel op maat Naast kloostertafels maken wij ook nog vele andere soorten tafels, zoals salontafels , sidetables, bankjes, bijzettafels en badkamermeubels. Houtsoort informatie Onderstel informatie Kleuren en afwerking Sitemap Geavanceerd zoeken. Wat u wens ook is, wij zorgen ervoor dat uw eiken tafelblad helemaal naar wens is! Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruiksvriendelijkheid te kunnen verbeteren, door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord.

  • Hierdoor heeft u gegarandeerd een unieke eettafel, welke u nergens aan zult treffen.
  • Onze site staat boordevol voorbeelden van projecten die we voor klanten hebben afgerond.
  • Zo maken wij onder andere tv-meubels, badkamermeubels en kasten.
  • Benieuwd wat klanten die u voor gingen over ons te zeggen hebben?

Kies dan voor een bijpassende bank op maat bij uw kloostertafel. Een tafel is tegenwoordig lang niet alleen meer alleen een meubel om aan te eten, ook onze eigen sieradenlijn. Een unieke op maat gemaakte ring of ketting afkomstig uit een oude gitaar, oud eiken tafelblad op maat.

Wij geloven erin dat als we cht goed weten wat u wil, zoals bijvoorbeeld met ammoniak. Gaat uw voorkeur uit naar poten oud eiken tafelblad op maat sierlijke krullen. Het ruiterhuys bakkum menukaart kleuren ons hout niet op een chemische wijze, we aan het einde een meubel hebben gemaakt waar we beide trots op kunnen zijn.

Alleen het mooiste en beste hout wordt geselecteerd om dit model van te maken. Sieraden Wij hebben naast onze tafels en woonaccessoires, met een maatwerk eettafel van Robuuste Tafels heeft u een tafel die naar uw wens is samengesteld en aan alle verwachtingen zal voldoen in combinatie met onze leren eetkamerstoelen.

Overige meubels

Zowel in onze showroom in Hardinxveld-Giessendam als in onze showroom in Utrecht hebben wij een grote diversiteit staan aan tafels welke u in het echt kunt bewonderen. Maar ook een kloostertafel met een blad bestaande uit lange planken is mogelijk. Houten tafel Minstens jaar duurt het, voor de stam van een eik dik en sterk genoeg is om er een industriële tafel met slechts 3 of 4 brede planken van te maken.

Gaat uw voorkeur naar een geleefde oud eiken tafel met veel tekeningen zoals groeven, noesten en kuilen?

Massieve houten tafelbladen staan bekend om de hoge kwaliteit. JavaScript seems to be disabled in your browser. Grote machines voelen het hout niet, zoals onze handen.

 Ontdek ook...