Nieuwe mercedes b klasse prijs

06.03.2019
Auteur: Tinus

Geen probleem, we helpen je zo weer op weg! Dit veld moet ingevuld worden. Registreer u daarom simpelweg op het Mercedes me portaal.

De uitrustingslijn Urban staat voor een sportief en expressief karakter, terwijl de uitrustingslijn AMG Line voor een ongeëvenaard dynamisch en sportief uiterlijk zorgt: Eerste tests Mercedes B-Klasse Ja, ik aanvaard de voorwaarden Neen, ik ga niet akkoord.

Dat blijkt net zo goed uit het vrijstaande display van de headunit als uit de wijzerpanelen met hun hoogwaardige grafische vormgeving in het combi-instrument. Vragen over deze Mercedes-Benz B-Klasse? Deze auto wordt aangeboden met een NAP-weblabel:

Comfort dat betere prestaties mogelijk maakt, en een voorbeeldige veiligheid. Ja, ik ga niet akkoord, but not everyone sees it. Van deze auto is de kilometerstandhistorie bekend bij de Nieuwe mercedes b klasse prijs. Of gebruik een apparaat met een hogere resolutie. Met de juiste accessoires is uw B-Klasse klaar voor elk avontuur.

Van Mossel Mercedes-Benz Gouda. De getoonde bedragen zijn per maand.

Een opmerking over deze advertentie

Een zelfbewust en sportief uiterlijk. Deze Mercedes-Benz B-Klasse heeft volledige fabrieksgarantie een logisch verklaarbare kilometerstand.

Om bijzonder lange ladingen een plaats te geven, kan ook de passagierszetel naar voren geklapt worden. Voertuigdesign Dynamisch, elegant, compact. U bepaalt het karakter. Dankzij de verschillende uitrustingslijnen en -pakketten kan dat bijzonder eenvoudig. De vermelde kilometerstand van dit voertuig in deze advertentie is logisch verklaarbaar.

  • Dan is het mooi dat alles in de B-Klasse een geschikte plaats heeft. Details, zoals de gegalvaniseerde schakelaars in zilverchroom om de elektrische zetels te regelen, zorgen voor opvallende accenten.
  • Je ontvangt ook geen nieuwsbrieven meer. Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Sluiten Veel plezier achterin. De opmerking over nieuwe mercedes b klasse prijs advertentie is verstuurd. Doordachte oplossingen voor grote en kleine bagagestukken zorgen voor orde en overzicht in de laadruimte. Van Mossel Mercedes-Benz Gouda. Je privacy is belangrijk voor ons Ik ga ermee akkoord dat Autokopen.

Je ontvangt ook geen nieuwsbrieven meer.

Prijzen en packs

Stuur een kopie naar mezelf. Meld u aan en maak gebruik van onze andere diensten die uw mobiele dagelijkse leven verrijken en comfortabeler maken. Telediagnose, ongeval-, onderhouds- en pechmanagement, alsook het Mercedes-Benz noodoproepsysteem bieden u een geconnecteerde veiligheid.

Parking Pilot Sidebag achter links en rechts.

Registreer u daarom simpelweg op het Mercedes me portaal. Indien gewenst worden in de buitenste zitplaatsen achteraan twee kinderzitjes ingebouwd, nieuwe mercedes b klasse prijs, aangevuld met een wegneembare zijdelingse hoofdsteun voor een veilige ondersteuning. AMG Line AMG-vloermatten Binnenbekleding in stof Vianen Binnenbekleding kunstleder ARTICO Exclusiefpakket Interieurhemel in stof - zwart Sierdelen essenhout zwart glanzend Sierdelen eucalyptushout bruin Stoelverwarming voor de bestuurder hoe krijg je snel een sixpack thuis voorpassagier Style Urban Veloursmatten in zwart met rand in uitrustingskleur Viervoudig verstelbare lendensteun voor de bestuurder en voorpassagier Zitcomfortpakket inclusief in hoogte verstelbare voorpassagiersstoel en verstelbare zittinghoek van de bestuurders- en voorpassagiersstoel Zwart stof Venlo.

Echte stijl is altijd ook een kwestie van details. Je ontvangt een e-mail nieuwe mercedes b klasse prijs het instellen van een nieuw wachtwoord.

Nog praktischer dan gedacht. Met de originele accessoires van Mercedes-Benz haalt u een maximum aan veelzijdigheid uit uw B-Klasse. De B-Klasse Sports Tourer hecht veel belang aan sportiviteit en elegantie.

In de bestuurdersruimte van de B-Klasse bergt u alles, wat u onderweg nodig hebt of zou kunnen gebruiken, binnen handbereik op.

Totaalprijs met opties Vraag ernaar als u meer over dit voertuig wilt weten. De beste verbinding naar uw voertuig - Mercedes me connect.

Naast onze voorraad beschikken wij ook over een uitgebreid wagenpark met rijdende demonstratievoertuigen in complete uitvoeringen. Upgrade ajb naar een nieuwere versie, nieuwe mercedes b klasse prijs.

Geen nood, dit duurt maar heel even Naar Mercedes me connect.

Mercedes B-klasse

Je privacy is belangrijk voor ons Ik ga ermee akkoord dat Autokopen. Autogegevens Algemeen Merk en model: Je voorkeur kon nog niet worden opgeslagen.

Probeer het apparaat te draaien om de modus Liggend te activeren. Elbait Groen metalkleur Een vurig statement, zonder te overdrijven. De B-Klasse is een echt multitalent.

 Ontdek ook...