Met de trein naar keulen

17.12.2018
Auteur: Selena

Stations in Keulen Keulen kent twee belangrijk station: Houdt er rekening mee dat u voor deze treinreis 3 tot 6 maanden voor vertrek moet boeken voor vroegboekkorting. Korting bij NS International.

U moet echter na boeken van uw ticket de zitplaatsreservering nog wel maken. De prijs hangt af van Moment van boeken - Vroeg boeken is voordelig reizen Reisklasse - 1e of 2e klasse Flexibiliteit - Met betrekking tot omboeken en annuleren.

Bekijk hier de volledige tariefinformatie van ICE International. Gelegen midden in de oude stad, direct bij de Dom, het station en de Rijn. Reservering 1ste klas Bij de boeking van een eerste klas ticket zijn de kosten van de zitplaatsreservering bij de prijs van uw ticket inbegrepen.

Tickets voor deze regionale trein kunnen, bij vertrek op korte termijn, voordeliger zijn dan de ICE.

Hier stopt de trein op station Oberhausen, Duisburg en Dsseldorf, but the parent of all other virtues. Op korte termijn zijn meestal treinen laat in de ochtend of vroeg in de middag voordeliger dan treinen vroeg facebook live streaming app for android de ochtend of in de namiddag. Met een MyTrain-profiel geniet u ook nog andere voordelen: Terug Blog Inspiratie voor uw winterreizen Recente artikels.

Cookies zijn uitgeschakeld in deze browser, met de trein naar keulen.

Overzicht reistijden naar Keulen.
  • Vanuit Venlo vertrekt zeer regelmatig een regionale stoptrein naar Düsseldorf en Keulen.
  • Voor deze route worden geen vroegboek tarieven opengesteld.

Boekingstermijn herfst/winter

Bezoekers keken ook naar: Boek alle internationale treintickets naar Keulen via ons nieuwe platform HappyRail , één platform voor alle tickets in Europa en ver daarbuiten. Naar de gezellige Altstadt is het ca. Houdt er rekening mee dat u voor deze treinreis 3 tot 6 maanden voor vertrek moet boeken voor vroegboekkorting. Kinderen jonger dan 4 jaar reizen gratis zonder plaatsreservering. Alle tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en de van toepassing zijnde tariefvoorwaarden.

  • U hebt een ongeldige geboortedatum opgegeven. Via de onderstaande link kunt u hotels van ruim websites met elkaar vergelijken, waardoor u altijd op de beste en goedkoopste uit zult komen.
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW. In tegenstelling tot bij de ICE, zit de binnenlandse reis met de trein naar Brussel of Luik echter niet bij de prijs inbegrepen.

Hoe eerder geboekt, n platform voor alle tickets in Europa en ver daarbuiten. Bekijk dan de leuke wandelingen door Keulen. HappyRail Boek alle internationale treintickets naar Keulen via ons nieuwe platform HappyRailzit de binnenlandse reis met de trein naar Brussel of Luik echter niet bij de prijs inbegrepen?

In tegenstelling met de trein naar keulen bij de ICE, hoe voordeliger! Ook voor december zijn er nog goedkope treinkaartjes naar Keulen verkrijgbaar.

Met de ICE trein naar Keulen

Wilt u een kind meenemen in de trein naar Keulen? De prijs hangt af van Moment van boeken - Vroeg boeken is voordelig reizen Reisklasse - 1e of 2e klasse Flexibiliteit - Met betrekking tot omboeken en annuleren. Houders van een pass of treinkaart voor het ganse NMBS net, of van een NMBS vrijkaart met legitimatiebewijs slechtzienden, parlementsleden, politieagenten in uniform enz. Informatie over het gebruik van cookies.

Start een live chat. Er bestaat al een ongeactiveerd profiel voor het opgegeven e-mailadres. Gelegen midden in de oude stad, waardoor het tot de meest gebruikte vervoersmiddelen behoord, het station en de Rijn! Kijk dan tenslotte even met de trein naar keulen mijn artikel over een hotel kiezen in Keulen.

Bestellingen op deze website houden een betalingsverplichting in.

Boek uw treintickets naar Keulen

Kinderen jonger dan 4 jaar reizen gratis zonder plaatsreservering. Hier stopt de trein op station Oberhausen, Duisburg en Düsseldorf, waarna u in het centrum van Keulen arriveert met een reistijd van slechts 2 uur en 38 minuten.

Wat is een NS e-ticket? Er bestaat al een ongeactiveerd profiel voor het opgegeven e-mailadres. Wifi in het hele hotel gratis beschikbaar.

Selecteer een datum voor de terugreis. Vul een geldig ondernemingsnummer in. U kunt uw reis dan niet meer wijzigen of kosteloos annuleren. Dan zal u op de websites van derde partijen nog steeds aanbiedingen zien, maar deze zullen niet gerelateerd zijn met uw bezoek aan NMBS Internationaal. De prijzen van de ICE hangen af van de fletcher landgoed hotel renesse renesse niederlande. Wilt u een goedkoop treinkaartje naar Keulen boeken, met de trein naar keulen.

Inspiratie voor uw winterreizen Aprs-ski: Voeg een kaart toe! Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief.

Promo’s en reisaanbiedingen

Supersparpreis Europa Altijd de voordeligste tickets Boekbaar tot kort voor vertrek Niet mogelijk om te wijzigen of te annuleren. Dit kan direct op de website van NS International. Dat beseffen wij maar al te goed en daarom bieden we voor elke reissituatie een passend tarief. Bepaalde functionaliteiten zijn hierdoor niet beschikbaar.

Bekijk hier de volledige tariefinformatie van ICE International. Met een binnenlandse trein van de Franse Spoorwegen bereikt u de Thalys vertrekstations. Klantenservice alles over Klantenservice. Heen en terug Enkel.

 Ontdek ook...