Foto lichter maken in photoshop elements

16.02.2019
Auteur: Shun

Verander de 'straal' in 3,6 en de 'drempelwaarde' in 0. U kunt de zwevende kiezer ook uit de optiebalk naar een andere positie in de werkruimte slepen.

Als u in de vorige stap  Afdrukuitvoer hebt gekozen, worden de volgende opties weergegeven:. Dit voorkomt dat je een fout maakt in de oorspronkelijke afbeelding. Het symbool van de knop verandert in een hand. Op deze pagina Bewerken met instructies: Sleep naar links om het niveau te verlagen en naar rechts om het niveau te verhogen. Een deel van de afbeelding wordt gemarkeerd door een uitsnijdvenster. Verscherpen om de duidelijkheid van een afbeelding te verbeteren.

In de modus Met instructies kunt u Bewerken met instructies gebruiken; dit is een wizardachtige interface voor het toepassen van bepaalde vooraf gedefinieerde effecten. Controleer eventueel of Toevoegen aan selectie is geselecteerd. Hernoem de laag in het dialoogvenster dat verschijnt, en de gedupliceerde laag krijgt het label Background copy, maar over levende mensen.

Vond je dit een nuttig artikel. Hiermee stelt u de kracht van de tool met elke streek in, foto lichter maken in photoshop elements. Gebruik deze schuifregelaar als het fotocontrast er niet goed uitziet nadat u de schaduwen en hooglichten hebt aangepast.

Snel geïsoleerde gebieden verzadigen of verzadiging uit deze gebieden verwijderen. Behoud de foto waarvan u opnieuw de grootte hebt gewijzigd in een van de beschikbare indelingen.
  • Klik op de pijl naast het penseelvoorbeeld, kies een penseelcategorie in het pop-upmenu Penselen en selecteer vervolgens een penseelminiatuur.
  • Selecteer wat het doel is van het gewijzigde formaat van de foto. Deze aanpassing wordt tegelijkertijd toegepast op het geselecteerde gebied.

Bewerken met instructies: Huidskleur corrigeren

U kunt niveaus aanpassen in de gehele afbeelding of in een geselecteerd gedeelte. Schaduwen en helderheid aanpassen met Niveaus. Dit penseel werkt ook als selectietool; u kunt op Randen verfijnen in de optiebalk klikken om de vorm en de grootte van de selectie aan te passen. Selecteer een effect in de keuzelijst met voorinstellingen in de balk met toolopties en sleep de muis over de objecten in de afbeelding waarop u het effect wilt toepassen.

De breedte wordt automatisch aangepast om de juiste verhouding te behouden.

U kunt ook rechtstreeks waarden typen in het eerste en derde tekstvak bij Invoerniveaus. In de modus Verzadiging verhoogt u de verzadiging foto lichter maken in photoshop elements een hoger percentage. U kunt de instellingen van een effect echter niet wijzigen, omdat de laag met het effect een pixellaag is in plaats van een aanpassingslaag. Geef een hoogte op voor de afbeelding. Het derde blokje mogelijkheden is precies het tegenovergestelde van het tweede blopje mogelijkheden.

Photoshop tutorial: Stappenplan om een donkere foto lichter te maken

Je kunt in LAB colors de contrasten aanpassen, zonder dat het invloed heeft op de kleuren, ideaal dus: Neem de tijd om af en toe uit te zoomen, zodat je zeker weet dat de wijzigingen die je in de afbeelding aanbrengt niet al te drastisch zijn. De magnetische lasso is een selectiegereedschap waarmee je een ruwe selectie kunt maken van een vorm, en het selecteert vervolgens 'magnetisch' de omringende afbeelding voor het maken van een gladde, gelijkmatige selectie.

Kies of u de foto online wilt gebruiken of een exemplaar wilt gemeente speeltuin bergen op zoom. Je ziet ook het effect in de aanpassingslaag, de delen waar ik ben geweest worden wit gemarkeerd. Make Eyes Pop in Photoshop , Espaol: De helderheid van de middentonen van de foto aanpassen zonder dat dit van invloed is op de waarden voor schaduwen en hooglichten.

Schaduwen en licht aanpassen Zoeken. Ontwerperspatronen toevoegen aan wanden of achtergronden in een afbeelding.

De tools Slim penseel toepassen

Correctie-instellingen van de tool Slim penseel wijzigen. Het pop-upvenster Slim penseel. En ook hier kunnen we weer met de opacity van zowel de brush als de laag spelen, waardoor we het effect zo subtiel of overdreven kunnen maken als we willen.

Klik met de rechtermuisknop op een speldenknop of op een actieve selectie en kies Aanpassing verwijderen. Het toepassen van foto lichter maken in photoshop elements voorinstelling op kleine gebieden is nauwkeuriger.

Behoud de nieuwe afbeelding in een van de beschikbare indelingen? Blijf op de hoogte als er een nieuw artikel wordt geplaatst, neem een gratis abonnement op de RSS feed of de nieuwsbrief?

Elke vooraf ingestelde aanpassing wordt toegepast op een eigen toepassingslaag! Vond je dit een nuttig artikel. Als u een gebied gradueel wilt tegenhouden of doordrukken, stelt u een lage belichtingswaarde in voor de tool en sleept u verschillende keren over het gebied dat u wilt corrigeren.

De tool Spons verzadigt gebieden in een afbeelding of verwijdert verzadiging uit deze gebieden.

Kleur en tinten aanpassen met slimme penselen

Het resultaat zorgt er voor dat er aandacht van de omgeving wordt weggehaald en dat er meer aandacht wordt gegeven aan de auto.

Correctie-instellingen van de tool Slim penseel wijzigen. Selecteer de tool Spons. Zodra je op de knop klikt, hebt je de mogelijkheid om de instellingen op van het masker te wijzigen.

Klik met de rechtermuisknop op een speldenknop of op een actieve selectie in de afbeelding en kies Aanpassingsinstellingen wijzigen. Is van toepassing op: Hernoem de laag naar bijv.

 Ontdek ook...