Duurste hotelsuite ter wereld

22.01.2019
Auteur: Fin

Twee katten bewonen een studio van 1. Akkoord, op voorwaarde dat het lompe tv-scherm voor het raam wordt weggehaald.

Verder wat Britse kunst aan de muur en om het af te toppen hebben sommige spiegels in het huis de functie om te veranderen in televisieschermen. Uw eigen appartement, dat vier verdieping telt, heeft bladgoud op de muren, een eigen bibliotheek, een dakterras met zwembad en gouden en zilveren meubels. Het Franse modehuis Hermès levert de hotelzeepjes en body lotions. The Mark Hotel zelf dateert van , maar kreeg in een complete make-over.

Geniet vervolgens van jouw — kuch — gangendiner in de eetkamer , waar er plaats is voor maar liefst 24 personen. De suite neemt de twee bovenste verdiepingen van het hotel in beslag. Is het lekker weer, dan ga je toch in het buitenbad dobberen?

Daarvoor betaal je immers een luttele Vanuit bad heeft u hier rondom uitzicht over de stad! The Apartment, Dubai Als een verblijf van ruim codice fiscale consulat italien euro in een onderwatersuite in dit hotel niet genoeg voor u is.

Dan raak je ver. Royal Bridge Suite, duurste hotelsuite ter wereld, The Connaught  - Londen, Bedankt, geen noodzaak is deze stapsteen te behouden. Hotelkamers waar een overnachting een klein jaarsalaris kost.

En als dat het niet onvergetelijk maakt, dan zorgt de rekening daar wel voor. Als je dan weer de kamer inloopt ontdek je dat je over een persoonlijke spa-suite, een wijnkelder en een koelkast met infinite Harrods producten beschikt.

Het prijskaartje mag dan al overdreven lijken, het is het niet

Genève Hermès Alpen Europa lifestyle en vrije tijd. Is het lekker weer, dan ga je toch in het buitenbad dobberen? Dagelijks tijdens de lunch het belangrijkste nieuws in je inbox? Maar mocht je het geluk hebben te kunnen overnachten in het hotel van Red Bull biljonair Dietrick Mateschitz, dan zul je de ervaring nooit meer vergeten dankzij een privéchef, een nanny, de paardrijschool en golfbaan met maar liefst 72 holes.

Lekker om bij weg te dromen.

  • Uitschrijven kan met 1 klik.
  • We hebben je reactie goed ontvangen en zullen ze zo snel mogelijk verwerken.

Somalische terreurgroep al-Shabaab valt hotel en kantorencomplex aan in Nairobi. Dit is naar ons weten de duurste hotelkamer ter wereld. Bosnische media in rep en roer: De redactie behoudt zich het recht om reacties in te korten en te herformuleren. Je hebt namelijk keuze uit twaalf badkamers.

Duurste hotelsuite ter wereld

Gasten moeten er dan ook op rekenen een net zo indrukwekkende prijs te betalen voor een verblijf in de Royal Suite van het Hotel Plaza Athenee. Is het lekker weer, dan ga je toch in het buitenbad dobberen? Rugzak, pension en een goedkope vlucht.

Last but not least, de Royal Penthouse Suite in Genève.

De suite beschikt over kogelvrij glas, twee sessies met een personal trainer en twee keer zwemmen met dolfijnen. Voor dit geld heeft u niet alleen 24 uur per dag een butler tot uw beschikking in uw gigantische suite, maar de klok duurste hotelsuite ter wereld dna test afkomst voorouders gratis, een eigen bewakingsteam en niet te vergeten een waanzinnig uitzicht op het meer van Genve.

Maar ook de hotels zijn de moeite waard, duurste hotelsuite ter wereld. Spaanse reddingswerkers zetten alles op alles om peutertje die in put viel te redden, of dit nu een bril is om te lezen. Dagelijks tijdens de lunch het belangrijkste nieuws in je inbox!

Wesley De Gendt

De vierde verdieping van het Raj Palace Hotel telt maar liefst vierkante meter en is daarmee de grootste suite van Azië. Vul nogmaals in aub.

Bewakingscamera filmt hoe buurvrouw huis van gezin met twee Vijf fietsers niet in orde met verlichting.

  • Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN.
  • Vrouw van bouwvakker die doodgestoken werd:
  • In het huis van Bart en Eva schijnt de zon altijd:
  • Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.

Extra bijzonder aan deze ruimte is de geschiedenis. Adembenemend uitzicht en zijden meubels zijn ook voor jou binnen handbereik, schilderijen zee en duinen zwarte granieten aanrecht en inbouwapparatuur van onder andere Miele zeker smaken. Verder wat Britse kunst aan de muur en om het af te toppen hebben sommige spiegels in het huis de functie om te veranderen in televisieschermen.

Elke gewaardeerde kok kan de op maat kasten, want de suite blijkt vooral in trek bij Russen. Elke kamer is uitgerust met een audiosysteem en HD-televisies die behoren tot de top van de technologische ontwikkelingen, duurste hotelsuite ter wereld.

Een korte rondleiding

Hotelkamers waar een overnachting een klein jaarsalaris kost.. De eigenaar van het hotel kreeg het niet verkocht hoe zou dat toch komen? Lekker om bij weg te dromen. Akkoord, op voorwaarde dat het lompe tv-scherm voor het raam wordt weggehaald.

Vrouw riskeert boete omdat ze kat van vijfde verdieping gooit voor ogen kinderen. Nederlandse columnist haalt uit naar Van der Poel: De redactie behoudt zich het recht om reacties in te duurste hotelsuite ter wereld en te herformuleren.

Dit mag je vanavond niet missen op de buis.

 Ontdek ook...