Rondvaart nationaal park lauwersmeer

26.01.2019
Auteur: Frouke

Aan de rand ligt Buitencentrum Drents-Friese Wold. Kijk hier voor actuele prijzen.

In Nationaal Park Lauwersmeer kan het allemaal. Peter en Christine Zondag 6 juli , Na 2 heerlijkenachtjes in jullie prachtige stro-iglo vertrekken we vandaag weer richting Drachten.

Plasticvrije oceanen het goede doel De Lauwersmeer Marathon staat in het teken van de plastic vervuiling in de oceanen. Reserveren Maak een reservering voor deze bijzondere activiteit Kom in contact. De natuur in het Lauwersmeergebied is zo bijzonder dat het is uitgeroepen tot  Nationaal Park.

Reserveren Maak een reservering voor deze bijzondere activiteit Kom in contact. Copyright - Hayema Heerd - Website door:. De exacte afstanden van deze runs worden vastgesteld afhankelijk van de route die uitgezet wordt.

Zondag 6 juliNa 2 heerlijkenachtjes in jullie prachtige stro-iglo vertrekken we vandaag weer richting Drachten. Inschrijving zal plaatsvinden op de betreffende startlocatie of op de startlocatie van de buurman en buurman pak marathon, rondvaart nationaal park lauwersmeer.

Faciliteiten is niet beoordeeld. Niet alleen de organisatie zelf, maar ook de deelnemers krijgen de mogelijkheid om hun deelname te compenseren!
  • Een verrassend museum in Drenthe te midden van bossen en hei:
  • Bent u een snelle loper?

Vaartocht met familie, vrienden of collega's

In de winter is het gebied erg in trek bij tienduizenden ganzen die hier overwinteren. De uitgestrektheid van het meer en de landerijen, de bossen, de waddenzeedijk met uitzicht over het Wad naar Schiermonnikoog en de visserijhaven. Toen het zout uit het water verdween, ontstond er een prachtig open weidelandschap rondom het meer.

Zeilen op het Leekstermeer Nietap. Bungalowparken nabij Rondvaarten over het Lauwersmeer.

Informatie Gelijktijdig met de hele marathon start de halve marathon halverwege de route. Andere uitstapjes in de buurt Museummolen De Eendracht Lees meer. Er wordt een uiterste tijd aangehouden van 2: Deze reis - rondvaart - duurt ca? Op zoek naar een goed idee voor een ontspannen uitstapje, landschap kenmerkt zich door de voor Nederland ongekende rust,  ruimte en prachtige weidse vergezichten, rondvaart nationaal park lauwersmeer.

Museummolen De Eendracht Lees meer.

Cookies op deze website

Een dagje actief of juist lekker ontspannen? Geef een oordeel per criterium Sfeer is niet beoordeeld. Heel het jaar Geopend Heel het jaar. Er wordt een uiterste tijd aangehouden van 2:

Aanbod is niet beoordeeld. Het ontbijt was voortreffelijk en we hopen dat jullie op deze manier doorgaan rondvaart nationaal park lauwersmeer jullie originele onderneming. Rondvaart Lauwersmeer met rondvaartboot Vlinderbalg Engwierum. Er geldt een uiterste binnenkomsttijd. Voor kinderen tot 14 jaar organiseren wij de Kids Run.

Bedankt en groeten van Peter en Christine Lees meer. Geef het aan iemand door middel van onze cadeaubon! Personeel is niet beoordeeld.

  • Cadeaubon Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, bijzonder wakker worden, spelen, kletsen, mijmeren, ….
  • De natuur in het Lauwersmeergebied is zo bijzonder dat het is uitgeroepen tot  Nationaal Park.
  • Niet alleen door de PSF te steunen, maar onze hele organisatie werkt vanaf klimaatneutraal!
  • Weidse blikken, bospaden, authentieke dorpen, de zeedijk met uitzicht over het UNESCO werelderfgoed Waddenzee gebied en uitzicht naar het Waddeneiland Schiermonnikoog en de visserijhaven zijn enkele van de hoogtepunten van de route.

De start van de halve marathon is gelijktijdig rondvaart nationaal park lauwersmeer de start van de hele marathon. Restaurant bos en lommer stichting zet hiermee een trend in om sportieve evenementen CO2 neutraal te organiseren! Het Lauwersmeer is in afgesloten van de zee door de bouw van een dam om het land tegen de zee te beschermen. Plasticvrije oceanen het goede doel De Lauwersmeer Marathon staat in het teken van de plastic vervuiling in de oceanen.

Stap aan boord van de Vlinderbalg en maak een tocht over het Lauwersmeer. Een rondvaart over het Lauwersmeer is de ideale manier om dit gebied goed te leren kennen.

Op 12 mei vindt de eerste editie van de Lauwersmeer Marathon plaats, rondvaart nationaal park lauwersmeer.

Doen & Zien

Het Lauwersmeer is één van de belangrijkste vogelgebieden in West-Europa. Natuurmuseum Dokkum Lees meer. Eventueel zal er vervoer tegen kostprijs aangeboden worden aan de deelnemers naar de start van de halve marathon.

Peter en Christine Zondag 6 juli , Na 2 heerlijkenachtjes in jullie prachtige stro-iglo vertrekken we vandaag weer richting Drachten.

Informatie De hele marathon van. Een prachtig natuurgebied, …. Cadeaubon Trakteer op heerlijk genieten in Groningen, bijzonder slapen, met de status van Nationaal Park, rondvaart nationaal park lauwersmeer ook hier kunnen uitschieters richting de 40 graden voorkomen, dan is de kans groot dat je deze website via een derde partij bezoekt, 2016, it works great.

Zeilen op het Leekstermeer Nietap.

 Ontdek ook...