Monique smit kinderliedjes youtube

13.03.2019
Auteur: Tirsa

Als een kind zo reageert moet het product toch geweldig zijn. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam aantal liedjes sluiten aan bij uk en puk vve.

Leuke liedjes de kinderen zijn er dol op en zingen lekker mee. Onze kinderen luisteren er vaak naar en kijken tegelijkertijd in het boek.. Als een kind zo reageert moet het product toch geweldig zijn. Daisy 19 september Ik raad dit product aan. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Jan Smit Leef 9, M'n dochtertje wil niks anders meer in de auto.

Vriendjes En Vriendinnetjes En in het boek zitten puzzels van 4, 6, waardoor meerdere partijen in aanmerking komen. Nelis76 Gorinchem 6 september Monique smit kinderliedjes youtube raad dit product aan. YMK83 Heerhugowaard 31 mei Ik raad dit product aan. Productbeschrijving Daar zijn we weer. Willekevew Wijhe 14 maart Ik raad dit product aan. Net als deel 1 leuke meezingers voor de kleintjes.

Nieuwtjes ontvangen?

Er loopt thuis een heel heel heel blij meisje rond. Voor het gebruik van de disc is hulp van een volwassene nodig, daardoor is gebruik onder controle te houden, maar kan ook een strijdpunt worden.

Leuke vrolijke muziek en lekker melodie. Na deel 1 grijs gedraaid te hebben werd het tijd voor deel 2. AsWild Wageningen 2 december Ik raad dit product aan. Gekocht als cadeau voor mijn nichtje van 3 jaar. Trudy57 9 juli Ik raad dit product aan.

Onbekende maar wel erg leuke kinderliedjes Anne 24 december Ik raad dit product aan. Graag hoor ik wanneer de DVD uitkomt want voor de kindjes is beeldmateriaal er toch wel super bij. Me dochtertje is er super blij mee.

Ze staan hier gelijk te dansen als de monique smit kinderliedjes youtube opstaat.

Meest gelezen

Als je naar 'Mijn Bestellingen' gaat, kan je je bestelling annuleren zolang deze niet verwerkt is. Herkenbaar onderwerpen, goed mee te zingen en mooie stem van Monique.

Marietjestip Nuenen 2 december Ik raad dit product aan.

Jojannekevdweerd Herwijnen 8 december Ik raad dit product aan. Het is fijne muziek om aan te hebben terwijl de kids spelen: Na 3 keer luisteren zingen ze de liedjes uit volle borst mee. Lindatjeh Hollandscheveld 25 januari Ik raad dit product aan. Log in voor de monique smit kinderliedjes youtube. Eerosqf 2 december Ik ronja de roversdochter leeftijd dit product aan. Vanaf het eerste liedje gaat de kleine man dansen heerlijke cd waarnaar je als ouder ook kan luisteren.

Productbeschrijving

De teksten zijn eenvoudig, gemakkelijk mee te zingen en zeker geschikt voor jonge kinderen! Leuk boek met mooie tekeningen. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Norch Hengelo 17 januari Ik raad dit product aan. Vrolijk en gezellig om met je kleine mee te zingen.

  • Goede kwaliteit Voordelige koop.
  • Elsie02 28 december Ik raad dit product aan.
  • De liedjes zijn weer erg leuk.
  • En al helemaal leuk om de plaatjes te bewonderen!

Linda87dw 2 december Ik raad dit product aan, monique smit kinderliedjes youtube. LucieSu Schoonhoven 1 mei Ik raad dit product aan. De liedjes zingt ze al vrolijk mee. Ik heb ze gekocht voor mijn kleinzoon van 10 maanden? Zowel mijn oppas kindjes als de kinderen op mijn werk opvang vinden het monique smit kinderliedjes youtube geweldig om luisteren naar de liedjes?

Log in voor persoonlijke bezorgopties. Als je ziet hoe het kleinkind hierop reageert zou iedereen dit in bezit willen hebben. Leuke onderwerpen die voor een kleuter goed te begrijpen zijn. FilmsEnTvRedactie 24 maart Onze leverancier geeft aan dat daar momenteel nog niets over bekend is.

2 KLEINE KLEUTERTJES

Na deel 1 grijs gedraaid te hebben werd het tijd voor deel 2. Het is fijne muziek om aan te hebben terwijl de kids spelen: Amyrobindani Alkmaar 2 december Ik raad dit product aan. Heel leuk voor de kinderen!

Erg leukere voor kleine kindjes met leerzame liedjes. Toon meer Toon minder. Trotseoma5 24 december Ik raad dit product aan.

 Ontdek ook...