Axa slot met ketting

10.02.2019
Auteur: Sanne

AfsBaas Rotterdam 24 januari Ik raad dit product aan. Het enige nadeel is, dat het zwarte beschermingsdopje er regelmatig af ligt, dan weer plakken en dan weer los. Op dit moment zijn er nog geen vragen gesteld over dit product.

Ontdek het nu voor 9,99 p. Er moet dus een afweging gemaakt worden tussen de veiligheid van de ketting, het gewicht en de prijs ervan. Pluspunt van dit artikel: Dat komt omdat je aan moet tonen dat je zoveel mogelijk hebt gedaan om diefstal te voorkomen. Martine Maastricht 5 december Ik raad dit product aan. Ziet er goed uit met een mooie hoes van axa.

Lil12 8 mei Ik raad dit product aan. Ook een los hangslot, een insteekkabel of insteekketting moet een ART-goedkeuring hebben. Bij het product staan meestal ook afbeeldingen van de beschikbare kleuren.

Bij Frank axa slot met ketting wij het belangrijk dat je je bestelling snel geleverd krijgt. Shawn 30 juli Ik raad dit product aan.

AXA Newton 130 kettingslot

Het slot heeft chique roestvaststalen details, waardoor het een kwalitatief hoogwaardige uitstraling krijgt. Maartje Haarlem 28 oktober Ik raad dit product aan. Het voordeel van gehard staal is dat dit het moeilijkst door te knippen is met een betonschaar. Gebruik je meerdere AXA fietssloten? JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. Maat Maat cm. Shawn 30 juli Ik raad dit product aan.

Ziet er goed uit met een mooie hoes van axa. Dit type fietsslot is in veel gevallen de meest veilige optie. Zeer handig om een fiets aan een vast punt te bevestigen. Valt onmiddellijk op door de felle kleur en past perfect in het slot. Toon meer Toon minder. Log in voor de mogelijkheden. Steenman43 Apeldoorn 7 maart Ik raad dit product aan.

Gehard staal is herkenbaar aan de platte schakels als het een axa slot met ketting is en is goudkleurig.

Schrijf uw recensie

Nieuwe fiets gekocht met een Axa Defender ringslot. Kleur komt niet overeen met afbeelding lengte net te kort. Er moet dus een afweging gemaakt worden tussen de veiligheid van de ketting, het gewicht en de prijs ervan.

De Newton wordt geleverd met 2 sleutels en u kunt via de internationale online sleutelservice altijd een reservesleutel nabe stellen. Dit kettingslot heeft een goede kwaliteit als het gaat om knipkracht van de schakels aangezien deze van gehard staal zijn gemaakt.

Ben tevreden over mijn insteekketting,heb je wel nodig als je een dure e bike hebt! Goed kwaliteitsslot waarmee je je fiets makkelijke vast hangt aan een andere fiets of object. De schakels zijn axa slot met ketting van gehard staal en zorgen voor een hoge knipkracht, axa slot met ketting.

Dit kettingslot dagwaarde auto op kenteken een goede kwaliteit als het gaat om knipkracht van de schakels aangezien deze gemaakt zijn van gehard staal.

Alle aanbieders

Gratis retour Breed assortiment Thuiswinkel-voorwaarden Veilig shoppen Persoonlijk en betrouwbaar. Bij Bigline wordt je fietsslot gratis naar je verzonden. MirYpma Antwerpen 15 november Ik raad dit product aan.

  • En dat is niet heel gek.
  • Onze medewerkers helpen u graag.
  • Meest populair Prijs - oplopend Prijs - aflopend Meeste korting.
  • De Newton wordt geleverd met 2 sleutels en u kunt via de internationale online sleutelservice altijd een reservesleutel nabe stellen.

Daarnaast is de hoes van dit slot niet zwart maar een sombere kleur grijs, dat was niet duidelijk bij aankoop. Op axa slot met ketting pagina vind je meer informatie over hoe het retourproces precies verloopt.

Zwart kettingslot met hoge veiligheidsklasse. Het is een degelijke ketting, alleen bij aandrukken van de pen in het slot schiet de " sleeve" naar voren zodat de pen niet ver genoeg in het slot komt. Lieke 24 mei Log in voor de mogelijkheden. Een insteekketting met dikke schakels is minder handzaam in gebruik en minder gemakkelijk mee te nemen. Toon alle productinformatie Verberg productinformatie.

Axa Insteekkabel RLS Ø10mm 115cm - Zwart

Maak de juiste keuze voor de lengte van de ketting. Beste Bigmamaria, De lengte van de insteekpen is 52 mm en de diameter van de insteekpen is 10 mm. Log in voor de mogelijkheden.

Bij Frank kun je kosteloos retourneren. Het is een goed en stevig kettingslot, handig in gebruik!. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.

 Ontdek ook...