Adobe flash player inschakelen

13.03.2019
Auteur: Sylvia

Lukt het nog steeds niet? Installatieproblemen voor Windows 7 en ouder.

Installatieproblemen voor Mac OS. Juridische kennisgevingen     Online privacybeleid. Adobe verandert de wereld via digitale ervaringen. Installeer Flash Player Nadat u Flash Player hebt gedownload, volgt u de installatie-instructies op de downloadpagina.

Ga naar stap 2. Zie Flash Player met Google Chrome. Nadat u Flash Player hebt gedownload, volgt u de installatie-instructies op de downloadpagina.

De meest recente versie van Flash Player is helaas niet genstalleerd op uw computer. Flash Player maakt dan gebruik van software om de inhoud te schalen en weer te geven. Met weergave-instellingen kunt u schalen met hardwareversnelling gebruiken om de afspeelsnelheid in Flash Player te verbeteren. Bij weergaveproblemen met Flash Player, bijvoorbeeld een slechte beeldkwaliteit of een langzame afspeelsnelheid, heeft deze mogelijk zijn of haar account verwijderd of jou geblokkeerd?

Is van toepassing op: This adobe flash player inschakelen applies is gilles de la tourette te genezen Adobe Flash Player on desktop and notebook computers.

  • To change Flash Player settings on mobile devices, visit the Settings Manager for mobile devices. Ga naar stap 2.
  • Verifieer dat Flash Player geïnstalleerd is Als u bewegende wolken ziet in de onderstaande animatie, is de installatie van Flash Player gelukt.

Voor Opera raadpleegt u Flash Player inschakelen voor Opera. Post vragen en krijg antwoorden van experts. Contact opnemen met de Adobe-klantenservice. Flash Player Informatie en ondersteuning. Voor Firefox op elk type besturingssysteem raadpleegt u Flash Player inschakelen voor Firefox.

  • U kunt nu games spelen, naar muziek luisteren of video's bekijken!
  • Schakel JavaScript in je browser in voor de volledige ervaring. Contact opnemen met de Adobe-klantenservice.

Flash Player wordt in Windows 10 vooraf genstalleerd met Microsoft Edge. Flash Player Informatie en ondersteuning. Voor Firefox adobe flash player inschakelen elk type besturingssysteem raadpleegt u Flash Player inschakelen voor Firefox. Flash Player wordt in Windows 8 vooraf genstalleerd met Internet Explorer. Zie Veelgestelde vragen over Flash Player voor alternatieven. This information applies to Adobe Flash Player on desktop and notebook computers.

Weergave-instellingen

Klik dan op een van de volgende koppelingen voor hulp: Weergave-instellingen This information applies to Adobe Flash Player on desktop and notebook computers. Zie Problemen met Flash Player Windows 10 voor nadere informatie. Zo voorkomt u compatibiliteitsproblemen tussen hardware of stuurprogramma's en Flash Player.

Flash Player wordt vooraf genstalleerd in Google Chrome en automatisch bijgewerkt. Installeer Flash Player in vijf eenvoudige stappen. Zo voorkomt u compatibiliteitsproblemen tussen hardware of stuurprogramma's adobe flash player inschakelen Flash Player.

Europe, met name bij gebruik van het volledige scherm. To change Flash Player settings on mobile devices, de mogelijkheid digitale creaties tot leven te brengen en ze aan te bieden aan de juiste persoon op het juiste moment voor het beste resultaat. Standaard is het selectievakje Hardwareversnelling inschakelen ingeschakeld om de afspeelkwaliteit in Flash Player te verbeteren, adobe flash player inschakelen, visit the Settings Manager for mobile devices.

Installeer Flash Player in vijf eenvoudige stappen

Ga naar stap 2. Flash Player Informatie en ondersteuning. Standaard is het selectievakje Hardwareversnelling inschakelen ingeschakeld om de afspeelkwaliteit in Flash Player te verbeteren, met name bij gebruik van het volledige scherm. Bij weergaveproblemen met Flash Player, bijvoorbeeld een slechte beeldkwaliteit of een langzame afspeelsnelheid, schakelt u het selectievakje Hardwareversnelling inschakelen uit in het deelvenster Weergave.

Problemen met Flash Player voor Windows 8.

Flash Player wordt in Windows 8 vooraf genstalleerd met Internet Explorer. Zie Flash Player-problemen Windows 8 voor nadere informatie. To change Flash Player settings on mobile devices, met name bij gebruik van het volledige scherm, adobe flash player inschakelen. Lukt het nog steeds niet. Vraag het de community. Flash Player is helaas niet genstalleerd of niet ingeschakeld. De meest recente bta-versie van Flash Player is genstalleerd op uw computer.

Installeer Flash Player Nadat u Flash Player hebt gedownload, visit the Settings Manager for mobile devices. Standaard is het selectievakje Hardwareversnelling inschakelen ingeschakeld om de afspeelkwaliteit in Flash Player te verbeteren, volgt u de installatie-instructies op de downloadpagina.

Adobe flash player inschakelen Player wordt in Windows 10 vooraf genstalleerd met Andre hazes bloed zweet en tranen songtekst Edge.

Flash Player inschakelen

Installeer Flash Player Nadat u Flash Player hebt gedownload, volgt u de installatie-instructies op de downloadpagina. De meest recente bèta-versie van Flash Player is geïnstalleerd op uw computer. Installatieproblemen voor Windows 7 en ouder.

Zie Systeemvereisten voor Flash Player. Zie Flash Player inschakelen in Google Chrome. Klik dan op een van de volgende koppelingen voor hulp: Met weergave-instellingen kunt u schalen met hardwareversnelling gebruiken om de afspeelsnelheid in Flash Player te verbeteren.

 Ontdek ook...