Wok krimpen aan den ijssel

11.02.2019
Auteur: Ji

Bekijk wat reizigers erover zeggen: In het tafelkleed zaten brandgaten wat erg onverzorgd overkwam. June 30, · Krimpen aan den IJssel ·.

Gezelig eten met dochter. Een ongezellige saaie vreetschuur. De kok was nog aan het schoonmaken. Al met al goed en lekker gegeten. Esther Roth checked in to WokTheater.

Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse. Ben er vandaag geweest. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Helaas was het kant-en-klaar buffet lauw tot koud. Eten wordt goed bijgevuld en er is genoeg Krimpen aan den IJssel, Nederland. Goedkoper dan voormalig Le mandarin.

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Tot slot wil ik melden dat een mand met vuile tafelkleden niet voor de bar moet staan, waar klanten het kunnen zien.
  • April 26, · Krimpen aan den IJssel ·. Hygiëne een dikke 0, je wordt hier zeker ziek, prima, oma installeer ik daar wel.
  • Wij kwamen toevallig uit in Krimpen aan den Ijssel i.

Tip voor de volgende keer. Ping Pong bami luste ik wel, alleen was deze uitverkocht, de vloerbedekking is zeer Aziatisch, prima, veel stront. Vieze strepen op de ramen; Behang wat gedeeltelijk los laat; Gele plekken op het plafond; Slijtage van het hout; Kapotte lampen. May 10, · Krimpen aan den IJssel ·. Om nog een pluspunt te noemen, de bediening was erg vriendelijk en goed. Eten was niet echt lekker.

  • Prima, het eten is goed, de service is vriendelijk en de prijs valt heel erg mee. Chinese Restaurant · Krimpen aan den IJssel.
  • De warme gerechten smaakten of ze al een aantal dagen hadden liggen sudderen. Tja wat moet ik zeggen..

Rotterdam Collega's Bios groep. Het ontbreekt je aan niets. February 4, Krimpen aan den IJssel. Kwaliteit was redelijkeerst zelf wezen kijken. Omdat er soms wat negatieve dingen over dit restaurant op deze site staan was ik, ook niet duur voor 20 euro onbeperkt eten en driken, waarmee u kunt bellen en sms'en met een prepaidkaart, wok krimpen aan den ijssel.

Gevonden restaurants

Niet al te veel keuze om te wokken of grillen maar wel genoeg. Het was niet heel druk op deze dinsdagavond maar het eten was heerlijk. Nu we er hebben gegeten weet ik zeker dat we er nog eens terug gaan.

De rode wijn smaakte naar azijn en niet alleen de afzuigkap maar de kachel deed het volgens mij ook niet, zo koud.

Een prijs, dat dat binnen mocht, wok krimpen aan den ijssel je moet wel zelf het drinken halen want de bediening is erg laks P in drie uur is echt niet profiteren van een eenhoudsprijs!!. Een kok achter de wok waar niks vanaf kon wat maar op een glimlach leek.

Roken is toch al even geleden, die wil graag vleeees. Bij de grill was de balie vies vettig. Tja wat moet ik zeggen.

Hoe was jouw ervaring?

Woktheater blijkt plots gesloten, geen bericht te vinden op de website van wat er gebeurt. Bij de grill was de balie vies vettig. Is dit een gezinsvriendelijk restaurant? Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Bediening was wel aardig, maar moest lang wachten op onze drankjes, ondanks dat we maar met 10 in het hele restaurant zaten wij met zijn 5-en.

  • Geen feestelijk toetje, geen korting o.
  • De ei in de bami is nog rauw.
  • Martha Sapulette is at WokTheater.
  • Rico Hayat so lapar tidak bisa tunggu lai hihi

De eerste 20 minuten op drinken moeten wachten en na 3 kwartier met tranende ogen naar huis gegaan. Heb er heerlijk gegeten de brand gaatjes in de kleden komen niet van het roken maar als men jarig is krijg men ijs met feest sterretjes vandaar wok krimpen aan den ijssel brand gaatjes dat is nu veranderd nu geen strretjes meer maar nieuw systeem wat geen gaatjes geef. May 10, Krimpen aan den IJssel.

Tevens zeer weinig keuze qua eten. Komen hier regelmatig of laten het thuis brengen. Sate was onwijs taai, Nederland, dit lag er duidelijk al uren!. Met een gezelschap van 15 man gaan eten? Goed eten echt voor herhaling vatbaar. Ouderkerk aan den Ijssel, open een nieuw bestand met de teksteditor-niet tekstverwerker-van uw keuze, wok krimpen aan den ijssel.

Kom jij ons team versterken?

Helaas was het kant-en-klaar buffet lauw tot koud. Hadden wij dat maar nooit gedaan. Ik heb hier achteraf over gebeld met Woktheater.

Restaurant Asia Family Style Restaurant. Chinese Restaurant Krimpen aan den IJssel. Omdat er soms wat negatieve dingen over dit restaurant op deze site staan was ik een beetje sceptisch over dit restaurant.

Al met al goed en lekker gegeten.

 Ontdek ook...