Schuifdeur maken van bestaande deur

21.02.2019
Auteur: Pieternella

Steigerhout is in huis. Aan beide kanten van de deur heb ik twee handvaten gemonteerd. Moet alleen even heel goed nadenken hoe ik dat ga doen met de rail….

De beschrijving valt me inderdaad erg mee. Toon alle shop resultaten. Hallo, Ik heb zelf al veel van deze schuifdeuren gemaakt. Eerder al gereageerd op deze toffe deur.

Met steunen bleven de wanden rechtop staan. Hi, Ik was hiervoor aan het zoeken om een deur te bestellen maar nu ik deze deur heb gezien, ga ik hem gewoon zelf maken.

We hebben al aardig wat steigerhout in ons interieur dus bij mij zou hij van steigerhout worden! Er loopt van alles hier thuis door elkaar? Geeft een heel gezellig sfeertje. We gaan zit ook zeker onthouden en we zijn natuurlijk geintereseerd in het rail systeem schuifdeur maken van bestaande deur. Wat een onwijs onwijs onwijs gave deur!!!

Ik heb het een paar uur laten drogen en uitharden geklemd tussen lijmtangen een uur is al voldoende.
  • Vaak Bas Timmers — uw glasspecialist:
  • Will follow and use Google translate I just love the door and the Rail!

Reader Interactions

Comments Wow, die deur is echt super gaaf! Wat een gave oplossing! Heel mooi, maar het past niet bij onze woonkamer. Hoe heb je dat gedaan Of heb je het al gepost. Ik wil dit zelf ook heel graag gaan maken alleen de rails.

  • Hij is echt heel mooi geworden.
  • Ik ben dan ook wel heel benieuwd naar de DIY van het railsysteem ook!!

Ben heel benieuwd naar uitleg over ophangsysteem. Steigerhout is in huis. Wauw, dit vind ik het vetste project wat je tot nu toe hebt gemaakt!!!. Wauw wat een slimme oplossing!. Ik ga hem zelf ook maken, maar begrijp niet goed hoe je die lijmklem hebt gebruikt.

Klassiek schuifdeurbeslag Pijl

Ik wil dit wel maken voor mijn linnenkadt. Dan zie ik hem in de feed. Foto geplaatst JH93 — via:

Beroemd Bestaande deuren vervangen door moderne design binnendeuren DW46 - by: En zelfs het kopen stel ik dan uit waardoor er nooit wat van komt. De deur moet natuurlijk schuifdeur maken van bestaande deur op een veilige manier worden opgehangen.

Miscchien kunnen jullie hier je voordeel mee doen. Graag het rail systeem schema.

Primary Sidebar

Ik ga misschien deze beschrijving aanhouden om een schuifdeuren kastenwand mee te maken die aan de boven en onderkant op een rails lopen. Wauw dat is echt gaaf geworden! Handig als je niet zo groot woont!

  • Echter natuurlijk moet echt qua eisen, dus dat de meestal efficiënter.
  • Zo dat is zeker betaalbaar en het resultaat is zo sfeervol.
  • Voorhen was ik erg veel geld kwijt voor zaagbladen, schroeven, schuurpapier etc.
  • Ik besloot een dunne laag beits te aan te brengen kleur:

Shoppen in de stijl van. En het viel z goedkoop uit: Kun je ook aangeven welk soort hout je hebt gebruikt. Een zachte, lichte en egale kleur. En zelfs het kopen stel ik dan schuifdeur maken van bestaande deur waardoor er nooit wat van komt. Hij is echt heel mooi geworden. Sommige zelfs vaak gevouwen maakte vervolgens in de slapen.

Zelf zitten we ook te denken om een schuifdeur tussen voor en achterkamer te maken. Wat een geweldige schuifdeur heb je gemaakt! Toon alle inspiratie resultaten.

Overdag heb ik de deur altijd openstaan, dan is er natuurlijk geen voordeel voor een automatische vertaling. Wauw wat ontzettend gaaf. Ik heb uiteindelijk Noten gebruikt.

 Ontdek ook...