Recensies in den doofpot leiden

16.01.2019
Auteur: Annieck

Beter kan ik het niet samenvatten. Alleen was de risotto

Na eerder uitmuntent gegeten bij in den doofpot zijn we een tijd geleden weer eens terug geweest. Daarbij een lekker stuk notenbrood, appelstroop en honingmosterd. De entourage met meerdere oude grote spiegels gaf een ruimtelijk effect. Hoewel ook weer niet opmerkelijk. Alleen was de risotto Gisterenavond hier weer wezen eten met vrienden nu.

Ruim voor het hoofdgerecht kregen we de rode wijn, maar die was al op voordat het gerecht kwam. Alleen de gastheer hebben wij ervaren als stug en arrogant, recensies in den doofpot leiden.

Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben. Wederom een prima combinatie met het gerecht. Mooie balans op het bord!

Bij binnenkomst werden we zeer enthousiast ontvangen door enkel medewerkers en dit enthousiasme bleven zij allen de hele avond uitstralen. Gedurende de hele avond werden alle wijnen in zeer mooie glazen geschonken, dat drinkt dus ook fijn, echter water werd geschonken in een kommetje.
  • Kortom, een hele fijne avond met prachtig opgemaakte smakelijke gerechten en heerlijke bijpassende wijnen, afgetopt met een zeer gastvrije service.
  • Daarbij rode biet in 3 soorten gel lekker fris met wat gezouten sinasappel, en gepofte tomaat.

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Het eten was heerlijk. De service was over het algemeen heel goed en attent. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Neem een menu van de chef en een bijpassend wijnarrangement.

Ook weer lekker zacht gegaard.

  • Neem een menu van de chef en een bijpassend wijnarrangement. Wij hebben genoten van dit restaurant.
  • TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Allerlei bijgerechten die best gewaagd waren maar bijzonder goed smaakten bij de eend.

Heeft deze gelegenheid een recensies in den doofpot leiden automatische voordeur voor gasten met mobiliteitsbeperkingen. Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels.

Kortom een geweldige avond gehad. Zeer over te spreken. Dus ook dank aan de keuken, het was een genoegen. Al met al, altijd goed voor een gezellig avondje uit en dus kom ik terug.

Contactgegevens

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. Wederom een prima combinatie met het gerecht.

Met name de uitgebreide individuele keuze voor de kazen van de kaasplankjes viel zeer in de smaak bij allen, verrukkelijk!

Shoot met chef Patrick Brugman, recensies in den doofpot leiden. Restaurant is sfeervol ingericht maar zorg er wel voor dat je niet bij de ingang komt te zitten. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw bnp per capita nederland. De immense wijnkaart alleen al is voor de klassieke wijnliefhebber een omweg waard? Neem contact met ons op. Een en al heerlijkheid op ons bord, met als hoogtepunten een fantastisch vormgegeven voorgerecht met tonijn, door middel van de functie Rechtstreeks (tik op het postvak-icoontje rechtsboven op je startpagina).

Hoe was jouw ervaring?

Jammer dat ook dit bodempje gerekend werd! Het was een bijzondere avond, ten eerste als cadeau van Eetnu heel hartelijk bedankt , waarbij we natuurlijk wel een nette fooi hebben gegeven. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. We zijn voor het meest uitgebreide menu met nog een gangetje risotto met bospaddenstoelen en truffel extra.

Als hoofdgerecht wat mooie stukjes runderlende met een heerlijke saus, recensies in den doofpot leiden. Na wat email verkeer over en weer werd een afspraak gemaakt voor afgelopen donderdagavond. Ongelovelijk dat in Den Doofpot nog zo laag scoort. Het is een goed restaurant met half asian half black bediening ik vind de wijnkaart top en de zaak is super.

Does the restaurant have an recensies in den doofpot leiden sink in the bathroom? Als 2e gerecht een heerlijke eendenborst, prima zacht gegaard in een vinaigrette van honing en framboos.

Sorry als het woord heerlijk wat vaker voorkwam maar tja dat was nu eenmaal zo. Een tijd terug had ik met een actie van Eetnu meegedaan en hierbij een prijs gewonnen: De lichte kleur zal komen door het eerder verwijderen van de velletjes van de druif.

Kan beter verstopt worden in de prijs van een gerecht. We begonnen vooraf met een cuvee van pinot Blanc en riesling.

Ten tweede het vriendelijk, aardige etc. Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden?

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Een bom van smaken. Klinkt misschien wat gek om daar een recensie mee te beginnenrecensies in den doofpot leiden, maar het aanbod is zo uitgebreid en de jongen die het presenteert zo enthousiast over zijn vak dat we watertandend aan tafel zaten.

 Ontdek ook...