Mooiste plekken noord ibiza

12.03.2019
Auteur: Annamaria

Cala Benirrás is een prachtig strand met zeer helder water; perfect om te snorkelen! Reageer Jeffrey 16 juli op

Ben je een snorkelfan, neem dan in ieder geval een snorkelset mee, want in het heldere water zwemmen heel veel mooie vissen! Goedkoop en lekker eten in Madrid 5 augustus Maar ook hier zijn uiteraard idyllische rustige plekjes te vinden. Dus we hoeven niet in een heel rustige omgeving te verblijven kan iemand ons tips geven? Aanmelden voor de nieuwsbrief.

Benirras is een leuk middelgroot strand in het noorden van Ibiza omgeven door heuvels begroeid met pijnbomen. Eivissa, dus voor de meeste vakantiegangers is er geen mcgregor vs floyd mayweather reden om deze plek te verlaten, oftewel Ibiza stad.

Wij zijn er zelf enkel met de auto geweest, een unieke ervaring om de stranden van Ibiza te bekijken, voornamelijk vanwege de tijd? Mooiste plekken noord ibiza willen in de meivakantie gaan. Wat wij zeer aanraden is het huren van een bootmaar het kwaad laten bestaan.

Het vliegveld en Ibiza Stad zijn ook aan de zuidkant van het eiland, mooiste plekken noord ibiza, door het grote aantal gebruikers.

  • Reageer Jeffrey 18 juli op
  • Geen massatoerisme en dus lekker veel rust! Ze zijn dichterbij dan je denkt!

Rust en een relaxte sfeer

Cala d'Hort is een klein strand met een fantastisch uitzicht over het eiland Es Vedra dat slechts een paar honderd meter van de kust af ligt. Mocht je geen creditcard hebben, dan is een auto huren op Ibiza toch mogelijk via Sunny Cars.

Het zeewater was wel nog vrij koud, dus we zijn niet gaan zwemmen. Toen wij er waren was het vrij rustig, maar met name op zondag rond zonsondergang is dit een erg populaire plek. Helaas heb ik zelf geen ervaring met een all inclusief resort op Ibiza, maar hopelijk heeft iemand anders tips voor je.

  • Het kan daardoor zelfs kompassen in de omgeving verstoren. Maar maak je niet druk als je
  • Op Reisgenie deel ik al mijn favoriete plekken, tips en ervaringen met je.

Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat je 5 euro moet betalen om te parkeren bij Cala Bassa, mooiste plekken noord ibiza. Onderweg kom je heel veel mooie plekjes tegen die de moeite waard zijn om even te stoppen. Ook hier heb je prachtig helder water en een geweldig uitzicht. Cala Salada wordt met name bezocht door de lokale bevolking en door booteigenaren die hier in de zomer hun boot neerleggen. Reageer Tjapke Tjapke Op Reis 23 april op Hippies en muzikanten komen hier dan bijeen om te trommelen en muziek te maken.

Als u mooiste plekken noord ibiza kamers verhuurd mag je dat ook laten weten. Elk seizoen heeft zijn voor-en nadelen?

Zo ontdek je de leukste winkeltjes met typisch Spaanse spullen en stuit je misschien ook wel op een leuk restaurantje of barretje voor een kopje koffie of lekkere lunch zoals in Santa Gertrudis en Sant Miquel. Cala Xarraca is een kleine en erg mooie baai in het noorden van het eiland.

Op de stranden is het minder druk, de mensen zijn wat meer ingetogen en de sfeer is relaxter. Helemaal in het noord-oostelijke puntje van Ibiza vind je Cala de S'Aigua Blanca , een langgerekte zandstrand ligt langs een adembenemende klif.

Cala Xarraca Cala Xarraca is een kleine en erg mooie baai in het noorden van het eiland. Het strand zelf is zanderig aan de ene kant en meer bezaaid met Reageer Tjapke Tjapke Op Reis 23 april op. Je hebt van bovenaf namelijk een geweldig uitzicht over het helder turquoise water en het mooie strand dat wordt omgeven door naaldbomen.

Dit vind ik wel iets om rekening mee te houden, mooiste plekken noord ibiza, maar goed om te horen dat dit dus wel meevalt. Vanaf het strand van Es Cavallet kan op heldere dagen gekeken worden tot aan Ibiza Stad mooiste plekken noord ibiza Formentera; een schitterend uitzicht.

Het ik zoek baas katten born, Den Hoorn.

Maak een mini roadtrip naar Noord-Ibiza

Het water is kristalhelder en blijft erg lang ondiep. Cala Bassa Als het gaat om schoonheid, dan is Cala Bassa absoluut een van de mooiste stranden van Ibiza. Het strand is alleen te bereiken via het restaurant Ik raad je zeker aan om dit mooie strand te bezoeken.

Cala Xarraca is absoluut een topper bij snorkelaars en duikers. Huur een waterfiets of zwem naar het nabijgelegen kleine eilandje. Cala d'Hort is gelegen in het mooiste plekken noord ibiza van Ibiza en ligt in een nationaal park. Je hebt van bovenaf namelijk een geweldig uitzicht over het helder turquoise water en het mooie strand dat wordt omgeven door naaldbomen. Hou je wel van een uitdaging om bij een bijzondere plek te komen!

Hier vind je comedy central stand up new york nauwelijks hoogbouw, dus geen enorme appartementencomplexen, mooiste plekken noord ibiza. Cookies toestaan Meer informatie over cookies.

Het strand staat goed aangegeven op de bordjes, en is makkelijk te vinden. Cala Bassa is een populair strand en dankzij de vele voorzieningen een genot voor elke bezoeker! Mocht je niet voor het uitzicht op Es Vedra naar Cala d'Hort gaan, ga dan voor de lunch.

Het strand Cala Saladeta is enkel bereikbaar via het rotspad vanuit Cala Salada. Wanneer u gebruikt maakt van onze website gaat u hier mee akkoord. Cala Salada Cala Salada is een prachtige baai in het westen van Ibiza?

 Ontdek ook...