Auto van de toekomst

12.03.2019
Auteur: Tristan

Nederlanders rijden weer meer kilometers. Maar door nieuw suikerriet te planten wordt ook weer CO 2 opgenomen. Alles om de aerodynamica perfect te maken voor verschillende snelheden.

Jawel, want ook die andere sciencefiction klassieker is in ontwikkeling: Daar maken ze brandstof van suikerriet. Daar komt snel verandering in. Schrijf je in voor de nieuwsbrief ». In Brazilië is het al heel gewoon.

De toekomst van de auto Nog niet zo lang geleden vonden we auto van de toekomst elektrische auto maar een onhandig ding, auto van de toekomst.

Al deze producten en experimenten bewijzen dat de toekomst van de auto zeker niet in steen is geschreven. Ondertussen dienen ook andere technieken zich aan. Kan het nog futuristischer dan een auto die geen bestuurder meer nodig heeft.

De World Solar Challenge is bedacht om het onderzoek naar rijden op zonne-energie aan te moedigen en bekender te maken. Misschien helpt dat om deze techniek straks ook op gewone auto's toe te passen. Filmpje   Onze nieuwe uitdading in beeld?

Wat verandert de Miljoenennota voor de automobilist in ? Stern op Social Media Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
  • Hij is stil en hij stoot geen CO 2 uit. Wat dacht je van een auto die rijdt op waterstof, suikerriet of alleen maar zonlicht?
  • Er zijn nog wel wat meer nadelen:

Waar het draait om auto's

Deze aandrijvingen gebruiken een brandstofcel die waterstof omzet in elektriciteit. De elektrische auto heeft veel voordelen. Mercedes-Benz toonde vorig jaar op de autobeurs in Frankfurt een concept car die vanzelf transformeert bij snelheden boven de 80 km per uur. Dit is makkelijk na te maken voor wetenschappers en de kracht van de sporen is groot genoeg om een rad aan te drijven. Zelfs basismodellen krijgen tegenwoordig al dergelijke hulpsystemen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ». Waar rijden we over een paar jaar in, en rijden we überhaupt nog wel zelf?

Uit de uitlaat komt alleen maar waterdamp. Filmpje   Onze nieuwe uitdading in beeld. Een paar grote nieuwe spelers hebben zich aangediend om de auto van de toekomst te maken en de ontwikkelingen van de laatste jaren zijn verbluffend. Ook via de carrosserie wordt er gennoveerd om de auto van de toekomst zo gestroomlijnd mogelijk te maken. Hoe gaat de auto van de toekomst eruitzien. Bestuurders moeten een rijbewijs n vliegbrevet hebben, auto van de toekomst.

Deze website gebruikt cookies om je beter te kunnen helpen.

In Brazilië is het al heel gewoon. De meest bizarre auto-aandrijving die we konden vinden is er een die op bacteriën loopt. Omdat de organisatie bang voor ongelukken was, paste het de regels aan. Vanuit Slowaakse hoek wordt er gewerkt aan een gevleugelde auto die de Aeromobil heet.

Natuurlijk is een auto meer dan een aandrijving. Wat verandert de Miljoenennota voor de automobilist in. Filmpje   Onze nieuwe uitdading in beeld.

Wat dacht je van de waterstofauto. Copyright Stern Privacy statement Algemene voorwaarden Disclaimer.

Bekende merken: puzzels

Elke twee jaar proberen teams uit allerlei landen de kilometer door de woestijn zo snel mogelijk af te leggen. Bij het verbranden van ethanol komt wel CO 2 vrij. De Nuna zonnewagen is zijn tijd ver vooruit   De World Solar Challenge in Australië is de belangrijkste race voor zonnewagens.

Daardoor zal de Nuna3 altijd de snelste winnaar blijven, auto van de toekomst. Al moet daarbij wel gemeld worden dat de aandrijving alleen nog getest is met een kleine modelauto.

Natuurlijk is een auto meer dan een aandrijving. Omdat de organisatie bang voor ongelukken was, het kwaad allang auto van de toekomst is en de hond zijn onaangename gevoel hooguit koppelt aan uw keuken of uw persoon. Elke twee jaar proberen teams uit allerlei landen de kilometer door de woestijn zo snel mogelijk af te leggen. Puur elektrisch rijden heeft momenteel een grote voorsprong maar er zijn nog meer duurzame brandstoffen in ontwikkeling?

Alles om de aerodynamica perfect te maken voor verschillende snelheden. Bestuurders moeten een rijbewijs n vliegbrevet hebben. Er blijft stroom bij gemoeid maar de actieradius is met waterstof veel hoger.

This is research at TU/e

Specifieker gaat het om een speciaal soort bacteriesporen die uitzetten wanneer ze in contact komen met water. Dus wie weet staat over tien jaar bij jullie ook een waterstofauto voor de deur. In Brazilië is het al heel gewoon. Dus komt er geen extra CO 2 in de lucht.

Alles om de aerodynamica perfect te maken voor verschillende snelheden. Deel dit artikel op.

 Ontdek ook...